Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

gjekec

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

wuerg007.gif

... just a joke amigo

jorgji

Primus registratum

ja mrama e mir se ju gjetem, kam mungu içik po kam pas ca halle. (ku asht kamarjerja) si per fillim tzakonshmen mu, kafe manjake :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Pa-nick:
[qb]ja mrama e mir se ju gjetem, kam mungu içik po kam pas ca halle. (ku asht kamarjerja) si per fillim tzakonshmen mu, kafe manjake :thumbsup: [/qb]
Jam tuj pa "La macchina del tempo " Mi sa che t'ho fregato la poltrona /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sherbimi eshte ndaluar per nja nje ore.
Arrivederci a dopo /pf/images/graemlins/wink.gif

Elian

Primus registratum

schlafen015.gif
sa po me flihet ... papi me bej nje kafe pa sheqer fare me ato manine te tua, se spo du me fjete

Ema, sa te lumtur qe jemi ne kalamojt masi na puthe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hoto, amon mer te paste daja .... leji rehat klientat se na i treme. Si shko me gjujt ashtu qe ne pike te mjesit ... duro der ka dreka, pastaj sot eshte dhe bajram /pf/images/graemlins/tongue.gif , boje i dite pushim.

Diavolessa

Valoris scriptorum

sa po me flihet ... papi me bej nje kafe pa sheqer fare me ato manine te tua, se spo du me fjete

ernaehrung001.gif

Mos fli kaq heret /pf/images/graemlins/frown.gif Se dua te pyes dicka me vone /pf/images/graemlins/wink.gif

Ciao a dopo , ishalla je /pf/images/graemlins/wink.gif

Il dolce e ha vetem , jam kurrnaze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]

ernaehrung001.gif

Mos fli kaq heret /pf/images/graemlins/frown.gif Se dua te pyes dicka me vone /pf/images/graemlins/wink.gif

Ciao a dopo , ishalla je /pf/images/graemlins/wink.gif

Il dolce e ha vetem , jam kurrnaze /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
wow.gif

Edhe pa kafe sme ze gjumi mua jo /pf/images/graemlins/tongue.gif meqe duhet me te prit ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

blondboob.gif

Kete foto e mora nga sherbimi sekret ... Per motive privacy, fytyra eshte e modifikume. Ajoq e ka qene aty mso te beje gabim te dali me se i hiqet tesera brenda ores /pf/images/graemlins/tongue.gif

Presidenti

Forumium maestatis

erdha me vone paska ik kordelja,u bllokova ne trafik, po ia paskan bo respektin.

i turke t'mesme e i pal letra.Hajtni burra i fusim i murlan me suko kujt ja ma!!!

Elian

Primus registratum

Prit sa te gjej xholat se ishim tu lujt pesekatsh deri tesh. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

Ka rrezistenca po u bate party /pf/images/graemlins/tongue.gif
horror008.gif

fallen angel

Primus registratum

pse s'thu ti,paskemi hum kot ne,kta po bokan jete... :tipsy:
ja mirmjes ihere,bari u hap,hajt ta pime i kave se nuk me shtyhet vetem... /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Miremengjes, kafja po me shijon shume ketu me Fallen_Angel, ne te dy mor i zi shkojme ne pune, keta qafirat jane te gjithe tu flejt, ke pa ti sa ironike eshte jeta /pf/images/graemlins/laugh.gif .

President, kam ardh disa here une ketu lal edhe me thene te drejten qeka ngrofet ketu...... /pf/images/graemlins/wink.gif

Elian

Primus registratum

Miremjes njerez. Hoto ho mre ti i paske pase çelesat a? Pranej po me bojshin robt sql ne tel timin me me zgju prej gjumi ... se dojshin kafen /pf/images/graemlins/smile.gif

Hika i here une te boj i dush ... nderkohe fut brioschat ne furre se kishin maru.

kordelja, edhe ju beni palle kur ne te tjeret punojme /pf/images/graemlins/smile.gif ... edhe kjo ironi e fatit eshte

Ema

Goddes

Mirmengjes!
Une nua dy kokrra kiwi dhe nji gote uji per mjes.

Cil paskam ktu?
Kordelen,he mi yll?

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Me, MySelf and I:
[qb]Kushedi pse . . .[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif Hahahahaha!
M'vje keq,ku shkel Ema,nuk mbin bari /pf/images/graemlins/smile.gif !

E rrofsh per ato zilet se me knaqe(Edhe Nirvanat me kishe sjelle).

Kur e kishe ahengun ti?

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Me, MySelf and I:
[qb]Po qeshe gjalle nga data 20 them ta bej.[/qb]
Ishalla nuk je /pf/images/graemlins/tongue.gif
Se na grive ka leket /pf/images/graemlins/smile.gif
Ej ato resmet e mia i ke privatizu e?
Se ato te Bolognes humen qe humen....