Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Elian

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Po te zume edhe i here ktu pa dokumenta tapo te japim espulsion .. kshuqe kujdes /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Me, MySelf and I:
[qb]Po te zume edhe i here ktu pa dokumenta tapo te japim espulsion .. kshuqe kujdes /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
per ke e kishe kshtu? apo per emen sigurisht, se un kam nenshtetsi ktu s'ma hek kush! :smash:

Elian

Primus registratum

Paske hanger lakna lepurush me duket ... ke fillu me fole percart /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ika une ika ... se me ju grate duhet me fole vetem i incizum, se ndrysh sja del

Ema

Goddes

Per Moniken 10 gota me AKULL edhe me ppaaaaaaaaaak fare uje,per Anen Kapucino,per Angel sillni gjithe banakun se ka uri se sa erdh prej pune!

Ema

Goddes

O hot po hec e burre merr i kafe ktu!

P.s:Shoke,ky bar do jete baza e Njesitit Guerril.
Ju ftoj te vini e te komplotojme ketu! :rockband:

Anasykaltra

Primus registratum

Cocolato caldo boni ktu!!!
Per Angel nja dy rruma misra te pjek ene ne rregull ina per Moncin hajde fara ktu fara te nxehta per Jeten banane arabie te sapo keputura

Ene masenej Indriti 100-vjec ene per dhonderr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Kacarrum mo u ngatrro per ty ka kapucio ne pasta.

Pastaj ta ka bo bene cuni me ti thy kockat e legenit :smash: ,me fal te kafkes!

fallen angel

Primus registratum

haaa eeee,caaa baan ti mire?

paskeni hap klub ee?
ku ash karmarierja ktu re?
hajde ktu ti moj,pyti te gjithe ca do pine noj gja nga ana ime!shife shife,jo neser moj,shpejt icik se kemi pune shum.per mu i kafe tgjate ene i got frizzante!hajt pra iher.hajt gzu te gjitheve kujt i pihet.eme,pi pra tham,po jo me u bo rrumull,monc,kadale me ate uzon lal,t'bi n'kok direkt,anaaaaa,hiqi duret pri karameleve.hec mtavoline.hej zot.dil me grate po ta majti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Hiqne ate "BAR" se osht Ramazan, he Zoti paste meshire per ju. Kafe, nejse, edhe ate pas iftarit. Cfare bari.... :smash:

Anasykaltra

Primus registratum

Eh kur fillojne me u thy kockat nuk merret me vesh ne jane te legenit apo te kafkes une nuk di gjo une jam e pafajshme jam e paster si nje foshnje.
Ti shko ha ate bananen arabe qe sapo e keputa dhe mbylle gojen :rockband:

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb]haaa eeee,caaa baan ti mire?

paskeni hap klub ee?
ku ash karmarierja ktu re?
hajde ktu ti moj,pyti te gjithe ca do pine noj gja nga ana ime!shife shife,jo neser moj,shpejt icik se kemi pune shum.per mu i kafe tgjate ene i got frizzante!hajt pra iher.hajt gzu te gjitheve kujt i pihet.eme,pi pra tham,po jo me u bo rrumull,monc,kadale me ate uzon lal,t'bi n'kok direkt,anaaaaa,hiqi duret pri karameleve.hec mtavoline.hej zot.dil me grate po ta majti... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O xaxi otyyyyy kur te vjeri radha me pagu do futesh ke banja vogel ti???
teta paperina (kamarjerja)mi mbushi duret me kaaaa..ramelet e vogla!puc /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Pupupupu,me u fut ne lokal me ty o illoj si me t'zone poliomeliti!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

O Hot po ca ke e burre,pse ba kshu?

Kamariere a paperina,se harrova keni ka i red bull nga Eltoni.

Ana une pi vetem qumesht ose akullore....(ma sugjerovi menique)... /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajt ihere....

P.s:O Beng e dime o rrush qe eshte Ramazan,s'haet para,pranej po pime virtualisht! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anasykaltra

Primus registratum

[qb]bre,pse ene banane paske mjelle ktu ri ane? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
JO mo jo sapo i mblodha ke Arabia vogel!
aumba ajajaja aumba kjo eshte kenga tradicionale qe kendojne atje kur mbledhin banane
yyyy sa qje i kam bananet una.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif po ku kni turp ju re,ti iher...ti t'vje te qit pri halje me sekonda ene t'co me allate n'dore me pagu ... /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anasykaltra

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif po ku kni turp ju re,ti iher...ti t'vje te qit pri halje me sekonda ene t'co me allate n'dore me pagu ... /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
-po ene kusurin ja le perhere kamarjeres ti ta tregoj une ty ke shpia mistrec kalamo. :smash:
-Eme ri karamelet i maj gjithe diten n'goje une e ke vete parasysh ti. :tipsy:

Ema

Goddes

E mos fol vetem ti e bure po qe t'flasi ene monika ka i ll :smash: af!

Ema

Goddes

Oj anaaaaaaaaaaaaaaaaa,
oj gaxhie,
une perr veten e ime nuk t'njof farre se na qite naim meta pa u marrtu ene te ky bari! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif