Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

godfather

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

qashtu ò, nuk i zihet bese kollaj jo se si dihet si dalin mrapa... vapa, mire shyqyr Zotit, nuk ina tu ju qa shum kto dite se ka majt içik fresk e t'pakten gjumin naten e bojme rahat. po anej ka ju?

TranofiljA

Primus registratum

Moti knej ka patur nje humor te cuditshme. Here qante e here u zgerdhite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk po dime cfare me vesh ne mengjes. Hall i madh /pf/images/graemlins/frown.gif

Me thuj iher pse e keni braktis barin kshu? :smash:

godfather

Primus registratum

ke pas i bluze te bukur qe mund ta veshesh per ditet kur moti qan... /pf/images/graemlins/wink.gif

koreang_28089.jpg

klubin e kina lone kshu si gjys myll se ina tu u munu me hap noj klub tjeter ndokund tjeter . . . /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Harrova.Do jem ne Shqiperi nja 20 dite gushtit.Po ja u pati qejfi nji kafe me llafe dhe me shume gallate leni nr e telefonit ne sekretari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendes ato qe me duan dhe i dua.
Tesorrrrrrrrrrrrrrrrro!

TranofiljA

Primus registratum

Ti zonjushe kalofsh bukur...vape e madhe /pf/images/graemlins/frown.gif

Me ty zoteri (siper zonjushes) nuk mund te "konkuroj" me. /pf/images/graemlins/laugh.gif Rrofte Google dhe memorja!

godfather

Primus registratum

mund edhe ta kishe lene pa permend google-in. jo per gjo, po ksaj rradhe perdora altavista-n. nejse pak rendsi ka tashi, Zonjushe e dashur... /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Heuuuuuu, hap qeka ky bari hala re? Sikur kishte dal llafi qe i kishte ra plani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po kafet ku jon ne kush i sherbe i her?

TranofiljA

Primus registratum

...po e marr une persiper, meqe me duhet nje pune tjeter tani /pf/images/graemlins/wink.gif

Si e pi ti?

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo se me ty s'ma mban. Kur ta kesh lon pisqollen ke kazerma ateher ma sill i kafe te fort pa sheqer hic. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ti e di qe nuk jam njeri i rrezikshem....shume shume mund te djegesh gjuhen nga kafja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pisqollen e maj me vete se m'shko me kepucet. :cool:

Ema

Goddes

Une jam ne El,po ju ra rruga ketej futni i te fershellyme ke sheshi dhe dal direkte me fund arixhofkash. :wub:

godfather

Primus registratum

thashe t'pershendes njehere me rastin e fillimit te ramazanit gjithe ate pjese te vjeter te klienteles (zaten vetem ajo ka mbet se te re nuk ka /pf/images/graemlins/tonguee.gif)

TranofiljA

Primus registratum

...edhe ajo e lene ne vetmi nuk zgjat shume /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shpresoj te kesh nje muaj te mbare. /pf/images/graemlins/smile.gif