Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kategorizimi nuk eshte antarsim partie. Dhe nje nder gjonat qe un desha me shenu...eshte se limitet e te apartenuarit ne nje grup i cakton frika jone per te qene ndryshe.

Thone se shejtani i mbush mendjen dikujt se eshte ...i pashprese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Nuk ka se si te jete anetaresim partie se edhe pse mund te te referonin ne fund fare ishte individi qe me ze apo gjysem zeri (kjo nuk eshte relevante) vete-shpallte veten si kandidat i mundshem per anetar partie.

Kategorizimi nga ana tjeter eshte per njerezit nga njerezit.

Mua nuk me ka rastisur te njoh njerez qe haptazi kategorizojne vetveten. Nga ana tjeter ka shume njerez qe kategorizojne njerez te tjere, ndoshta nga 'frika' e tyre (keta te fundit) per ti pranuar (te paret) ndryshe.

Presidenti

Forumium maestatis

organizmi i te perceptuarit eshte hapi i pare ne te menduar e arsyetuar.

Me duket sikur doli se on po gjykoj njerezit e dikush po thote se ka disa qe...per kete apo nje tjeter....stessa cosa!

nejse s'jane per debat serioz gjonat qe them une!

TranofiljA

Primus registratum

Du me t'pa iher ty me Godfather tu kercy ket vallen ktu poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Maj_040.sized.jpg

N.q.s nuk e dini, t'ju vije marre /pf/images/graemlins/tongue.gif

godfather

Primus registratum

une nuk e di sesi e ve n'dyshim qe mund edhe mos ta dime ket valle... po une kam msu me kercy ket valle pare se me fillu me ec mi goc, jam rrit me te (jo per gjo po naten kur iknin dritat ne nje familje prej 25 vetash nje nder passatempo-t mo t'preferume ka qene dyshja krutòne). ke lagja jone, m'trallajk s'kina pas pune tjeter vetem kno e kerce, lagje gabelsh mo, zim zeneli... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

KA THONE PARAPARAFOLESI: ( /pf/images/graemlins/smile.gif )
-------------------------------

organizmi i te perceptuarit eshte hapi i pare ne te menduar e arsyetuar.

Me duket sikur doli se on po gjykoj njerezit e dikush po thote se ka disa qe...per kete apo nje tjeter....stessa cosa!

nejse s'jane per debat serioz gjonat qe them une!
---------------------------------

kush nuk e njef indritin ta marre vesh se kjo eshte arritje shume e madhe!!! e kuptove ma n'fund mer vlla?!?!? kam i jete qe ta perseris e ti prape dèrr dèrr dèrr dèrr dèrr.... drìììììììììììììììììììììììte shyqyr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

* kam dash me thon organizimi atje ma siper po vari derrin !

a e ma mend o art kur i kam pas flokt aq keq sa bredhsha me kapuç se mi kishte mor dashnorja balluket per çud?!?!?

Asaj ene i falej se dashni hesapi...Po ksaj berberes se sotme çar ti boj, ti djeg dyqonin.?!?!? I dhash edhe i grusht me Evro!!! :mad: :mad:

Jam bo i tmerrshem fare e ty s'ta merr mendja (meqe ishim ne temen e ndryshimeve te medha) Indriti s'ka mo favorite!!!! I preeeeeu, pa me pyt!!!!! :eek: :eek: :eek: BOOOO!!! :mad: :mad:

Isha fort merzitshem sot...e sesi mu dha me hy ke berberhonja e pare rruges...e u bona per Rifatin tashi moo!!!

S'e lexova ene i elif me thon!!!

godfather

Primus registratum

nuk e di a mund ti thuhet kesaj SEFKAT TOKADI...???

mos e vrit menjen er burre, nuk eshte as hera e pare (e as e funit) /pf/images/graemlins/laugh.gif po deshe me u ngushllu ja n'modena kur t'fusi bedriani letrat se na knej e kina lon me llaf me i bo zero e ku i dihet, dro heqim ene vetllat - zaten nami na ka dal (t'pakten t'dali tamam) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AsiaN

Primus registratum

o vllezen ku jeni mer?
mora vesh se indriti ishne qethun tullac.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
thashem me vetem :kush na paskash qene aj goc guximtare qe i ka hik truni per lesht e davidit(ups) /pf/images/graemlins/laugh.gif indritit se u hallakata

ej po te t'prekin identitetin rrobte pa te pyt hic er ti..qenka me lujt forforitesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ee arto si thu ti ?

Presidenti

Forumium maestatis

Per sefkat Allahu alem vallahi po per tokad...bilahi po! /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam shku me vrap me ble ca gjelna /pf/images/graemlins/laugh.gif ...se nryshe osht turp me dal n'rrug!

jo qeros albo..po si lakuriq po e ndjej veten! /pf/images/graemlins/laugh.gif

per tu gjeth mu me del kaptajna vrrònga vrrònga /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ma mir jo!

ç'kam hor ca qofte Urfe tashi er daj...tamom si puna e haromoit, i omel kur e bo...po kur te bi n'mend tuja, vu me e qit t'keqen, e ti e kupto ku e kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka njeri n'apel ktu?

Presidenti

Forumium maestatis

tej ri nuse mete tu bo gili-vili m'mahalle t'tjera...po hec hec... se ka per ta dasht shpirti ket gusht i qofte maj kalas /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ben bilmem efendim :rolleyes:

Ben koftelere hayir diye bilirim ama "postiqeve" hayir demem /pf/images/graemlins/laugh.gif aqe ke cardhaku aqe siper ke ajo me sofer eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Furgonin harroje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

hec ke Efeniu ti o zog se e ther artin e boj postiqe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Me sa di una Arti u ka rrujt gjer me rroze /pf/images/graemlins/laugh.gif po nejse se llafe pazari jane keto /pf/images/graemlins/laugh.gif une uroj qe t'i rritet shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Si eshte zor :confused: po s'erdhi Arti ke do theresh /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe dhe vete ishe rrjep deri mas veshit e /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ngjo se kur te ikesh ti una :cry:

Gitme sana muhtacim
Gozumde nursun basimda tacim
Muhtacim
Beni oldur oyle git
Yasamak icin senin sevgine muhtacim
Muhtacim gozlerine
Muhtacim sozlerine
Uzattim ellerimi
Muhtacim ellerine gitme

Simdi bombos eller seni cagirir yasli gozlerim
Beni oldur oyle git

Sensiz bir dunyadayim gercekten uzak bir ruyadayim
Muhtacim
Beni sensiz dunyadan, sonsuz ruyadan uyandir da oyle git
Muhtacim
Muhtacim gozlerine
Muhtacim sozlerine
Ruhumu isitacak simsicak nefesine
Gitme

Gitme sana muhtacim
Gozumde nursun basimda taci muhtacim
Beni oldur oyle git

...........

su sozlere soylecem :cry:

Presidenti

Forumium maestatis

ah me kta fjal ma kpute shpirtin, kam per ta zbraz lokanin atje siper vetem per ne te dy ...tu qa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ben olmus olursam, aglamak mumkun degil :cry: olen aglamas, yanlis aglarsin /pf/images/graemlins/laugh.gif