Pastru shpie thote. I cuditshme je dhe ti. Ajo po ti boni letrat ti ben per ndonje gje tjeter...tip masazhator a, shoqerus plakash a (me pare sigurisht)...ku i dihet ku i shko menja asaj.
Ose dhe te ma vete ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif
albane, une vulen e daljes prej italie ja jap me i kusht: ti bosh dokumentat si i punsum n'shpi se per me e nxjerr (n'rrug t'madhe) mall m'ankand per plaka (siç thot tranofilja) e kishim nxjerre ne ktu m'itali e kishte bo lekun e dyjose n'via emilia t'bolognes per modena... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Duar me te sigurta se te miat per Indritin nuk ke ku te gjesh, mo me ofendo duart te lutem shume /pf/images/graemlins/blush.gif Une nuk e leshoj ne duar te tjera do e mbaj kycur ne shtepi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur vje puna tek mbajtja peng (e meshkujve sidomos) fillojn e solidarizohen femrat. Madje ne ket rast bojn edhe tifozllik /pf/images/graemlins/laugh.gif
banke a i ke lon na i divan te hajrit te flej te pakten..maj men eshte uncostitutional abuzimi me te burgosurin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Amoruccio do ta provosh edhe ti si mbahet mashkulli peng? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Banke ka gjarprinj e gjarprinj..Mamba e zeze qe eshte nga me helmuesit eshte si vejusha e zeze..Ushqehet me burrat...i merr erzin edhe i kullufit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj mo na permen gjarperinjte se i kam tmerr. :idea:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.