Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Danae

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

/pf/images/graemlins/tongue.gif hajt te llapacitemi pra, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif dalim nga ndonje zone tjeter pas kuintave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Si u gdhite? [/qb]
Eme , jom gdhi heret fort. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nashti po vje vakti i gjumit te drekes. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Nejse...se Emes s'ja ka qefi me morre per ***** robt e me i qit pri lokalit...

Goca

Primus registratum

[qb] Po ca njerez ca kan qe vine si p@rdha neper breke? [/qb]
Kurse une po i boj nje pytje tjeter vetes.
Meqe mbahena per miq e shoke, meqe dum fort njoni tjetrin, pse s`na e mban me u shpreh lirshem?! Kushedi do msojme si te respektohemi me shume . E zeme vje Kordja nime e thote nji gjo qe s`me pelqen. Nuk do ishte ma mire ti thosha: O Korde, ja fute kot kesaj radhe ... ose Korde, une mendoj se ti e ke gabim ... ose fundja fare... Korde , sot te kam marre inat. Nuk me pelqen se cfare shkruan e cfare shkruan. M`dukesh mendjemodhe. Nuk kam naj konsiderate te vecante per ty.
Keshtu robt do rrishin ma rehat e do dinin arsyet e ca mosperputhjeve qe jane normale. Fundja 5 mije anetare me te njejtat mendime e pelqime , s`mund te gjehen.

P.S: Korde , te mora kot per shembull, meqe s`je ketu , se po me suleshin masnaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Nejse...se Emes s'ja ka qefi me morre per ***** robt e me i qit pri lokalit... [/qb]
S`ka nevoje, mjofton qe i zoti te veje ate tabelen: Cifutet nuk lejohen brenda.

E kuptojme nji kaqi gjo...

godfather

Primus registratum

kshu nodh kur i le grate vetem n'lokal! /pf/images/graemlins/laugh.gif m'sillni noj gjo t'ngrofte se kjo bora e modenas ma ngriu palcen!

albana

Lara Croft

Ketu ke une 22C dite e mrekullueshme.Sa te mbaroj dhe sot diten e punes dhe do dal te bej pak shopping para se token ta mbuloje nata.

godfather

Primus registratum

mire e bo per Zotin, t'pakten ndan menjen e rri rehat per nja 2 ore! /pf/images/graemlins/smile.gif

GOODFELLOW

Primus registratum

o arto ma qit i red bull ktu te pakten se ketu te bari afer shkolles e kan maru ushujzat.

godfather

Primus registratum

ne e kemi edhe para edhe mas buke...(po ashtu sic kemi edhe kafen) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ekris

Primus registratum

* Një çaj Zhinseng-u /pf/images/graemlins/smile.gif
Faliminderit.

<ul type="square">
[*]- Koha e tubimit javor .
[/list]
Në fakt është një mini-samit i njerëzve nga e gjithë bota
5.gif

Paqe

Presidenti

Forumium maestatis

Meqe mbahena per miq e shoke, meqe dum fort njoni tjetrin, pse s`na e mban me u shpreh lirshem?! Kushedi do msojme si te respektohemi me shume . E zeme vje Kordja nime....

n'bar ndalohet hipokrizia! :cool:

MEDINA

Primus registratum

O Indrit po ca halli ke o burr,ja con Lumit me e rrit.Kunaten gjeje te mire,goca ka plot.e nipin e du te bukur,le ti ngjaje kujt te doje.

MEDINA

Primus registratum

O djale pse nuk e ke marre ti??E ka pas me 20. une e urova e me tha 'te kishe ardh ktej me mir' e kishte marre malli . /pf/images/graemlins/laugh.gif