Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

godfather

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

ogni mattina, in africa...
... non importa se sei un cacciatore o una preda, l'importante e correre

bebi

Primus registratum

chi di voi ha origine africana qui?
:rolleyes:

ps: vado a coricarmi un po.
ciao a tutti :wave:

pps: pres, pare che tu di gia' stai da qualche parte abbracciato dalla nanna :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Uedduha:
[qb] un kam pas fiksim (mijt, jo fluturat) me i ly me benzin e me i dhon flaken....çere knaqsie:)
[/qb]
..i paske bo ner lagjes ti...tu e pastru nga plenat. Une ndihem dhe me e sigurt tani me gjonat qe shisni ktu n'bar...nuk ka shans me gjet noi bisht miu n'Red Bull. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca po shifni n'tivizor e...

fallen angel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] s'kam njoft cuna bastard, dmth, i kam ndejt lerg... s'kam eksperienca te tilla /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif po nejse, kam ndigju...

pres, sa shpejt arrite ne fund :confused: gjanat e mira bahen kadal...
varet se si ke qejf me e kap fluturen, mu psh do t'm'kishte pelqy qe me e ba me mu ndal ne dore vete, mos me pas nevoje me e ndjek me e kape.
po edhe kjo, qeshtje shijesh dhe aftesish... [/qb]
me tu nal vete flutra nuk eshte gje e bukur,pasi cdo flutur funja fare eshte nje konkuiste,dhe si e tille pa pak lodhje nuk ka lavdi... /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

ate thashe edhe un pra... me e ba me u ndal me zotsi, pa e kap kshtu ne fluturim /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

gabohesh, po te lexosh me vemendje ma siper, kam thane se gjanat e mira bahen kadale...
perndryshe, i pihet langu shpejt!
asht e vertete, kur njeh pak dike, asht e veshtire me e kuptu, per ma teper, jo inteligjente me u mundu kot /pf/images/graemlins/wink.gif
varet se si ke qejf me e kap fluturen, mu psh do t'm'kishte pelqy qe me e ba me mu ndal ne dore vete, mos me pas nevoje me e ndjek me e kape.
kjo don me thane, se kur arrin dicka me ma shum perpjekje, ndin knaqsi ma t'madhe... kam thane "me e ba me mu ndal", s'kam thane "kam qefe me mu ndal vete ne dore". /pf/images/graemlins/smile.gif

fallen angel

Primus registratum

funja fare ke thane me u nale...e pse te nalet flutra kur ka rrjeta sa te dush? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Presidenti

Forumium maestatis

shoket harrun me thon, dhe kjo e shqetesoi blune e embel, se te ndenjurit pa levizur, s'eshte pune e lehte, te terhequrit ne ty flytyren , kerkon impenjim e durim, djerse e mund ndaj eshte nje nder strategjite me te veshtira e me efikase....

per ne meshkujt ti turremi pas diçkaje qe iken eshte instiktive...por te bejme diçkane te besoje tek ne e te kete kenaqesi te ulet tek ne eshte art...e kerkon mund.

a ka njeri verdall...anej ka bari veni ca shishe se du me gjujt per nishan!!!

bebi

Primus registratum

ma n'fund fillohet me arsyetu! /pf/images/graemlins/smile.gif

po iki iher shpejt e shpejt, ta provoj a vjen me m'kape /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

s'don me than gja, m'ka pas n'msn tek per tek e s'ka mujt! /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ME FTON KUSH PER KAFE DHE MUVE MI SE MU THA BUZA /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: