fallen angel
Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
kush do i kafe?
kush do i kafe?
Ishalla jo breke se ato ti kom blejt vete. /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga X-Factor:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
Ke Roxi Bar kam kujtime te keqija.Kam pi nji here tek kafe aty dhe nga ai moment pati fillimin nje histori makaber qe me zor e hoqa pri kpucve /pf/images/graemlins/smile.gif (jo histori dashnie reeee :idea: )
Ktu jam.
Sot eshte ngjarje e madhe.Eshte fillim vjeshte-Njerezit po zgjohen,rruget po levizin dhe unejam veshur me menge te gjata.
P.s:Mora edhe dhuraten e pare per ditlindjeqe do akoma nji muj /pf/images/graemlins/blush.gif ! [/qb]
:lol: Po ushtrohesha kshu n'distance se ja kom harru shijen.Fillimisht postuar nga Mistrece:
[qb] uaaaaaaaaaaaaaaaaa mami :cry: Jeta me puthi me llape uaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry:
psreq fute llapen mrena se na kapi policia,se ishin vu ne kerkim te Tatoo :smash:
Po ma kno pastaj;oh polic della tua madre... [/qb]
Jo re,karafil /pf/images/graemlins/laugh.gif !Fillimisht postuar nga Mistrece:
[qb]Ishalla jo breke se ato ti kom blejt vete. /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga X-Factor:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
Ke Roxi Bar kam kujtime te keqija.Kam pi nji here tek kafe aty dhe nga ai moment pati fillimin nje histori makaber qe me zor e hoqa pri kpucve /pf/images/graemlins/smile.gif (jo histori dashnie reeee :idea: )
Ktu jam.
Sot eshte ngjarje e madhe.Eshte fillim vjeshte-Njerezit po zgjohen,rruget po levizin dhe unejam veshur me menge te gjata.
P.s:Mora edhe dhuraten e pare per ditlindjeqe do akoma nji muj /pf/images/graemlins/blush.gif ! [/qb]
o lal hec pra ikim ke Servi kerkojme nuse se e hongrem dhe ket muj me qerane ,eshte data 1-leji monget e gjata se ke me i pervesh me duket po nuk gjetem nji goce tjeter. [/qb]