fallen angel
Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
si e kuptove?
/pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:
si e kuptove?
/pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:
si thua te merremi me dokumenta fallco?Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] isso,me ca me u marre ,na jep noj ide,se noj lek duhet me e qit sesban /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po do te futesh ne pjese edhe ti duhet te vesh ne dispozicion permesson /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rush:
[qb] Ej late naaaaaaam,tre cuna bububja :goofy: [/qb]
Du mi du, por kush te le radhe. E perlane te gjithe sa moren vesh se ka boze! Llupsat! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rush:
[qb]
Ana blucka do icik boze????? :goofy:
[/qb]
Besoj se nuk te kane vene te ndrrosh pampers se nuk do te shkonte ne mend instikti i babait /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] kam i jav tu punu ne matarnitet...lindin andej e lindin kendej...po me zgjohen instiket e babit... [/qb]
joFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Besoj se nuk te kane vene te ndrrosh pampers se nuk do te shkonte ne mend instikti i babait /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] kam i jav tu punu ne matarnitet...lindin andej e lindin kendej...po me zgjohen instiket e babit... [/qb]
Pse nurce e rinovove permeson tiFillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] si thua te merremi me dokumenta fallco?
kalojme njerez per ne Itali me traget. ti permesson e ke, une e kam, gjejme edhe ndonje tjeter dhe kaq e pati puna /pf/images/graemlins/laugh.gif :;
-po qe je djale i zgjuar e di ti? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]