Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ema

Goddes
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kordleke pyet qenin pse mban ne goje,syperlotur kemben e prere nga treni ?...

P.s:Kendveshtrimi mbetet po qenor /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kordelja

Valoris scriptorum

Ersi, te vesh primare snobizmin me duket po aq snobiste, une flas per kontradikta thelbesore, mosperputhje karakteriale, kulturore, familjare, ka raste edhe fetare e ku di une.Karakteri Ersi, ka disa gjera qe japin rrenje dhe te duket sikur te mbysin...s'ke c'ben, nuk ben dot kompromis.

Tani sa per artikullin, non mi girano quelli che non ho /pf/images/graemlins/tongue.gif , por sidoqofte me duket dicka normale, snobizem eshte deklarata e saja per vajzat shqiptare, mund te ish shpreh me me finese.

Le_Routard

Forumium maestatis

P.s.Shih si na sheh nje qen ne qenieve me TRU

Te kishte qene Dino Buxati antar i Afes kishte per tu nxef po ta lexonte ket frazen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

(i)Ema e ke gabim. Fenomenin e prostitucionit mund tia asenjosh fare mire kushteve te veshtira ekonomike...[/i]

Edhe ti e ke gabim se ne kohe te tallonave nuk kishte pas prostitucjon. Femrat mashin radhen noten ke dyqoni me ble mish, jo si sot qe e majn ke trotuari per t'kap noji cope salcice e ti japi noji lek /pf/images/graemlins/laugh.gif

lash nom /pf/images/graemlins/laugh.gif Sido qe te jete faktoret jan te shumt.

Kordelja

Valoris scriptorum

Kush eshte ylli mi :idea:

Rrugac, nuk te pelqeu nderhyrja ime ke Buxati ty re /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

pjesa qe i mungonte.

Meshkujt e Zvicrës vdesin për vajzat shqiptare dhe thonë midis tyre se ato janë të bukuara, të sjellëshme, punëtore dhe tepër të ndjeshme". Kështu rrëfen për 'Gazetën Shqiptare', Zhaklina Dhimojani e cila në Shqipëri njihet me emrin Mimoza Llastica. Ajo tani banon në një vilë 4-katëshe në Bernë të Zvicrës dhe është e martuar me zëvendësdrejtorin e policisë së këtij qyteti, Stefan Blater, i cili ka ndërtuar edhe një shtëpi në Tiranë për prindërit e Zhaklinës. Gjatë 13 viteve të fundit Zhaklina ka jetuar në Greqi, Itali dhe Zvicër ku ka punuar në profesionin e përkthyeses dhe ndërkaq ka qenë e adhuruar nga të huajt. Ajo para disa vitesh ka qenë e martuar me një italian në qytetin e Komos, por pas prishjes së martesës është lidhur me zëvendësdrejtorin e policisë së Bernës. Nga martesa e parë ka një vajzë që quhet Aleksandra, të cilën Stefan Blateri e do shumë. Martesa e saj e dytë është zhvilluar në Hotel Palas të qytetit të Bernës, ku përveç të tjerëve morën pjesë qindra përfaqësues të policisë së qytetit. Por Zhaklina thotë se i shoqi është tepër i kënaqur prej saj, ndërkohë që shumë shokë të tij i kanë kërkuar të ndërmjetësojë për t'u martuar me vajza shqiptare.

Si i kaloni ditët në qytetin e Bernës?
Ndjehem tepër e lumtur. Martesa ime me Stefan Blater ishte një rastësi e mrekullueshme e cila quhet fat. Dikur në Tiranë, plakat e mëhallës mblidheshin në shtëpinë time dhe pasi shikonin filxhanët e kafesë thoshin: Zhaklina do të vuajë pak në fillim, por pastaj do të ketë një fat të mrekullueshëm. Unë nuk u besoj këtyre gjërave por këtë e kujtoj me humor, ngaqë gjithçka ndodhi pikërisht ashtu.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kush eshte ylli mi :idea:

Rrugac, nuk te pelqeu nderhyrja ime ke Buxati ty re /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk i paske vu gjyslyqet sot me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me pelqeu si nuk me pelqeu, ti e di qe une ngordh per qen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Afrohu i cik te puth pak dhe mos bo sikur sdo! :kiss: :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Pini ca te doni edhe RED BULL po deshet se jam bo e mire du me qeras.
Vecanrsiht cunat:p
Jimmy,LR-Rugacori ene ERSYJA

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ersi, pa hik Rrugaci ka komet nuk perqendrohem dot mo ke artikulli /pf/images/graemlins/laugh.gif ....plus kam nje uri qeeee :idea:

Ema

Goddes

Ec atyyyyyyyyyy...
233 /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR m'qafsh mu myllja gojen ksaj kordeles(ashu me t'puthme e kisha llafin) /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :wub:

PO e puth vete ihereeeee :idea:

Erind

Forumium maestatis

se du mo red bulllllllllin se e piva vend tjeter.
te prisja ty une sa te kalote merzitja, e mersha neser fluturimin. /pf/images/graemlins/tongue.gif

orikum

Primus registratum

si mu gdhite? /pf/images/graemlins/smile.gif
se sa u zgjova nga gjumi une per ca behet fjale ,kush e shpjegon me fjalet e tij por sintetikisht se nuk perpunoj dot mbas gjumit.

Erind

Forumium maestatis

Ema na nje te puthur prej meje per inat te luftetarit me lart.

..........mpuu.............

Kordelja

Valoris scriptorum

Shif shif Vani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Analitikisht po deshe boje vete masi te kesh pi kafen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vani te pelqejne femnat tip "amazonash" ty re :idea:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shif shif Vani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Analitikisht po deshe boje vete masi te kesh pi kafen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vani te pelqejne femnat tip "amazonash" ty re :idea: [/qb]
mbasi jam zgjuar nje kafe e pi me gjithe qejf,pastaj kordele kur te me filloje truri te thithe te jap pergjigje. /pf/images/graemlins/wink.gif
femer tip amazone ,pse jo po avash ti nje here korde ca elementesh ka kjo "indianja"jote? /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Per Gacin:

(_!_) = Byth

(__!__) = Byth e modhe

[_!_] = Byth katrore

(_/_) = Byth e shtremt

Langaraq.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hik mer shjeton! Shyqyr qe me duhet me hik se paske menie te keqe sot! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje te puthur te madhe per Emen, :kiss: qu o bofsha kric une u bofsha! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordele, hajt hikim shpejt ham buke se ngordha! :kiss:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] ciao vani!
jete nate me libra apo jet nate .....? [/qb]
ersi si ja kalon?
ne pergjithesi jete nate se sme terheq ideja te marr librin ne darke.por mbreme ka qene dicka tjeter qe me vonoi! :eek: po kjo emka mor aman gjalle eshte? /pf/images/graemlins/wink.gif