Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

olti

Neo
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

AllahuAkbar.gif
Neo_avatar.gif

Ema

Goddes

Neo :thumbsup:

Mirmjes Klubi!
Si 'paska lujt hic venit faqja re?Ca jeni tu bo kshu gjume?

Pytja per sot eshte:Ca doni te lini pas kur te veni me pushime? :sleep:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmjes!

Ca doni te lini pas kur te veni me pushime?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu me te paren une them: Kohen ose me mire sensin per kohen, dua te mos mendoj qe kalon aq shpejt /pf/images/graemlins/frown.gif .Te mos kete kuptim dita qe shkoi /pf/images/graemlins/frown.gif .Sidomos dita e fundit /pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Chek pm ti goce....

/pf/images/graemlins/smile.gif
Te du fort...une do doja te lija pas kujtesen.Te nisja cdo gje nga fillimi :rolleyes:

Ema

Goddes

Jo te gjitha gjonat mor....

Cuna nigjoni icik:Iki dje ne shpi ka ora nonte e darkes i bi ziles hic pergjigje,i bej zile gocave ne celular s'ma hapin deren.
mo n0'fun tu i rone telefonave me opergjigjet monika edhe me hap dere.
Shkoj nalt kur c'te shof :eek:

Otty shtri permi divan me gjith kpuce tulle gjume.Dritat fik.Shkoj ne dhome te gjumit shof Anen e monen tulle edhe ato.
Me hyni frika:Thash ca do boj une tani :cry: derisa i cova prej gjumit :thumbsup: ene kaq! :shrug: :wub:

olti

Neo

Pse nuk m'bane i zile mu' se te merrja une ke shpia ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa e ke numrin ti, se e kam harruar una :shrug:

Doberman

Primus registratum

Shyqyr qe more shpi ti se e torturove tet vlla rrugeve...kujdes se ta boni dhe anen e moniken si veten dhe pastaj ju mori lumi(apo nuk e keni edhe afer juve tani te shpia e re)

GOODFELLOW

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] hi all si u gdhit sot? [/qb]
kush flejti!!
jam tu vdek per gjume se kam nejt tu msu mrom gjith naten, kisha nje provim si :mad: ishte hera e trete qe e jap.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

MOS MOR LAL PO MIRE THEM PER ATA QE FJETEN SE SAPER PROVIMIN DO TA MARRESH INSHEALLAH.PO AS UNE NUK FJET KAM TRE DITE RRESHT QE E GDHI PARDJE E GDHIVA PER TE VAJTUR NE KUESTURE DJE POE GDHIVA SE SME ZINTE GJUMI SOT DO TJA FUS GJUM.

godfather

Primus registratum

car ka bo vaki ktu mer? ka ra gjo murtaja se un nuk kam asilloj haberi?!?!? bohuni mer t'gjalle
jo per gjo po sapo kina montu kondicioneret. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

mua ma ka dhene truni per nji neskafe te ftohte me akull :wub:
hello everyone :wave:

GOODFELLOW

Primus registratum

wow hotgirl kujdes me ate trup ti rrusho se na i hutove cunat e barit e humen se kan menjen mo te muhabeti /pf/images/graemlins/wink.gif

hej shi ky u hutu kamarieri... boi mor neskafen ti ene mos i merr lek se i ka te pagume prej meje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Mirmengjes bebat e vogla!
Si jeni juve sot?

/pf/images/graemlins/laugh.gif -Une shume mire se e kam dite rroge /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Emka:
[qb] Mirmengjes bebat e vogla!
Si jeni juve sot?

/pf/images/graemlins/laugh.gif -Une shume mire se e kam dite rroge /pf/images/graemlins/tongue.gif ! [/qb]
mirmengjes znj. emka. sot qenka "san paganino" nga bologna, kafe shekerato per te gjthe besoj. /pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

kahvene ma beni te forte te mbledh zemren .... :thumbsup: