Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

jula

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Tani do shkoj ne pune..."palle da orso, ahimé"... /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

GOODFELLOW

Primus registratum

kur do shkosh te puna?
se un shkova me pi kafen shpar aty e ishin vetem familja aty, edhe ajo goca me zo te trash e fyt si burrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kumrie, suksese, hyre dhe ti ne radjet e pallistave te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

O ma ka pa njeri Presidentin mu /pf/images/graemlins/frown.gif , me siguri po i kthen pergjigje personazheve Garsiane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajajajajjjjjjjjj parashikoj idhtesim te omlesines /pf/images/graemlins/laugh.gif

amstel

Primus registratum

Pershndetje Bar Antiteza.Me te vertete jeni te mrekullushem. Tani qe erdha dhe une si anetar do ta pija me qef nje gote.(..si te ma jepni se une skam pretendime) /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] i long portokalli po pati per mu /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
nuk kishte...
po dola i mlodha vete /pf/images/graemlins/smile.gif
product1.jpg

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

O ma ka pa njeri Presidentin mu /pf/images/graemlins/frown.gif , me siguri po i kthen pergjigje personazheve Garsiane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajajajajjjjjjjjj parashikoj idhtesim te omlesines /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vetem per ty kam ardh...
te ka thon kush qe bohesh shum ma e bukur kur je xheloze?

ta dij mileti se noshta i hyn ne pune /pf/images/graemlins/tongue.gif

yll s'kam paqet sot, ma nez nji e me trego naj muhabet se m'ka mor malli per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

i kafe jimit per qejf!

ej keni per te dhon leket ee se osht bo keq!!!vetem kur ta shesim masnej!

Presidenti

Forumium maestatis

policia eshte me ne!!!

posht dhuna ndaj masave

liri fjale(sidomos ke gjuha) /pf/images/graemlins/laugh.gif

che c'è!

olti

Neo

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Leter dashurie e vitit 1935

nga nje tirans qe ia dergonte vajzes qe e kish refuzuar......

Kallnur 1935 Tiron

Jom tuj nejt te mullaret e Kurtit te Zymes e jom tuj derdh i cinare dahon. Tina dro se je tu bo koqen e gjumit e hic s`je m`hall per mu te shkretin qi jom tu mshi lotet me monget e xhymlekut. Tina nuk ke din e imon qe e gjetsh prej dushmonit jarabi. Un t`cova per shkes Lemen e Cufit e tina i kishe thone asajta per mu se un qekshem plak, e ku qekshem plak mi lavire un hala s`i kam mush 50 vjet, kur t`hy hona e mevludit i mush. Keshtu ka thone ende Laja e Bonit qi ka pjell pri her me ijen time. Tina kishe thone asajta per mu qi Xhemoli s`ka i derhem shkolle. un kam bo dy mejtepe e gjys medreseje per i her me Cufin e Lemes mi! un e di taljonsen flur. e kam msu kur erdhen taljont te kanoqet e mia. po nuk zune bese m`nigjo si kam me t`fol. per la tua amore, io sono tutto hazer me bo i duel me asllan tjeter e me e kap per la qafa e me e perpas si klysh qeni per la terra. ah mi kuore mu kan ....kput komcat e xhymlekut e non njeri me mi nit. La mia shpina e tuto zhul e non ce njeri me ma ferku. La leveret e mia mi ka vllai qi me la dice perher perce non martohesh me Xhemole? kaq kisha me t`thon Kumrije. nashi ndac merr ment e mi, ndac maj tujt.

me nerime Xhemoli i Tutit kallunur 1935
Marre nga www.ujku.com

Kordelja

Valoris scriptorum

Laraaaaaaaaaaaaaaa :smash:

Po te mos ishim neve, ajo tema kish vdek me kohe /pf/images/graemlins/frown.gif

Indrit na e ka bo me hile se ka bo krasitje pjesore :smash:

Indrit kzkancllik guzel bir sey degildir /pf/images/graemlins/wink.gif , tadisini kacirma /pf/images/graemlins/wink.gif

Me qe ra fjala, te pershendes me Oliver Shanti-Wolfsong /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

ii kordele ça i the lares ashtu mi turqisht?
po sikur ta marr vesh?
iiiiiiii!!!! :devil:

une i bindem ligjit lara...fshima postimin, mos pyet per fjalet e mia ashtu si nuk pyete per ndjenjat e mia... :cry:

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk e kom me ty miiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif po me xhelozine e ktija /pf/images/graemlins/tongue.gif

Edhe gabim qe na ke editu :mad: :cry:

Indritttttttttttttttttt :cry:

amstel

Primus registratum

Lara Kordele ju pershendes si gocat me te mira te
ketij bari panvarsish qe mu nuk me dhane no i gjo me pi. :wave:

Presidenti

Forumium maestatis

merr mer daj ça te dush
vetem se ktu s'ka birra e konjake,
ke red bull biter e boze...plot boze /pf/images/graemlins/smile.gif

amstel

Primus registratum

Me boze te ze barku prandaj ajt i fusim nga nji red bull po tqeras une.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif