E po ti gezoni dhe ju me qe jen munu shum per ato te shkreta bursa ju urojm qe ti gezoni dhe te na zbardhni faqen dane urime dhe ati shokut tat :rockband:Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] Miq te dashur
po u jap sihariqin qe une dhe penelati ia beme bam.
fituam bursat e erasmusit aty ku deshem vete,perkatesisht bruxelles dhe oxford.
ketu tek ne sonte ka Festeeeeee,
jeni te ftuaaaar :kiss: [/qb]
Pa frike shoku, se me dosjen tate do filloj praktiken une. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] E ka fajin ky pronari, po prite kur ta vras ndonje dite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Urime! Ky qenka lajm shume i bukur.Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] Miq te dashur
e pe,sa mire /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb] Qe thoni juve, mua per vete lajmin ma dha Danae sot ne dreke e deri sa e pashe me syte e mi emrin tek lista , s'mu besonte.
Une rrezik do e festoj te dielen, Danae po e feston sonte.
Urime ! /pf/images/graemlins/smile.gif
Flm edhe juve per urimet, jeni shume te mire. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
epo po nuk i dhame pune bashkekombesave kujt do ja japim?? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]Pa frike shoku, se me dosjen tate do filloj praktiken une. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] E ka fajin ky pronari, po prite kur ta vras ndonje dite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Suksese dhe Urime :wave:Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] Miq te dashur
Auuuuuuuuuuuuuu,paske noi burim nxehtsie aty afer e? :angel: :devil:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Me sill nji dopio uje t'ftofte mu me copa aklli ne nje gote t'madhe se po m'hik truni sot kam menje t'keqe shume /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:[/qb]
A gjalle qenke zotrote ?Fillimisht postuar nga CaPSuLa:
[qb] Urime ju te dyjave per bursat /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]