Bar Anti-juve

TEA

Forumium maestatis
Re: Bar Anti-juve

po,po ashtu o kur s'kap dot dhelpra rrusht thot qe jon pa bo :goofy:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bad-guy:
[qb] rrini mor interista se skeni goje me fol per Juven ju!ju jeni ekip lagjesh! [/qb]
:lol: :lol: du me nigju juventinet tani mbas 1-3 :devil:
juve 1 - 3 INTER
:rockband: :rockband:

arbi

Primus registratum

desha me ju uru njehere se qe ne shtator me ne fund arritet me kalu faqen 22. Pastaj kujtoni qe edhe me arsenal fituat 3-0 po pastaj e mbani mend si shkoi ne milano?Keshtu qe qetesohuni megjithese s'keni faj s'ju ndodh shpesh me fitu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

tani eshte ndryshe...kemi Zac :thumbsup: juvja s'ka te share por qe ndeshjen e fundit i hoqem breket :rockband: edhe pa formacion te plote madje /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. kujdes kur luani me legrotaglie ne mbrojtje :wave:edhe buffonit thojini ti mbylli shalet kur del nga porta :lol:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] tani eshte ndryshe...kemi Zac :thumbsup: juvja s'ka te share por qe ndeshjen e fundit i hoqem breket :rockband: edhe pa formacion te plote madje /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. kujdes kur luani me legrotaglie ne mbrojtje :wave:edhe buffonit thojini ti mbylli shalet kur del nga porta :lol: [/qb]
zakun kishit edhe me rastin e 1-5 :wave:

Florus

Forumium maestatis

ne champions s'po nxjerr gje dreqi /pf/images/graemlins/mad.gif hajt se do fitojm me dinamon :rockband:

C'rendesi ka Arbi,fitojme apo jo champions,fjala behet qe ne ju hoqem breket juve,naaaaaaaaaaa,skeni goj me fol!

Moira,nuk kam shume koh me u fut ne forum,jam me provime!

beshbossi

Primus registratum

hallall!!!!!!!!!!il lunedi giornata nera,pulisci il c*ulo can la sciarpa bianconera!!!!!!!!1

eros111

Primus registratum

shikoni sa inat qe ju vjen mer amon...bar anti-juve..ska ndonje bar anti-milan dhe te ai anti-inter gjithsej 20 postime ka...fakt qe keni zili /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

megjithese cfare te besh bar anti-milan dhe anti-inter kur jeni ekipe te keputura... /pf/images/graemlins/confused.gif

arbi

Primus registratum

kur ke "armiq" shume dhe sidomos kaq agresiv dmth qe je i forte e qe ta kane friken :rockband:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] kur ke "armiq" shume dhe sidomos kaq agresiv dmth qe je i forte e qe ta kane friken :rockband: [/qb]
e leme si te thuash ti se s'jam ne gjendje te kundeshtoj tani!!!!!

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] kur ke "armiq" shume dhe sidomos kaq agresiv dmth qe je i forte e qe ta kane friken :rockband: [/qb]
e leme si te thuash ti se s'jam ne gjendje te kundeshtoj tani!!!!! [/qb]
ça ka nodh /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/confused.gif pse je merzitur ti engjell i djallezuar