Bar Anti-juve

Ardi

Primus registratum
Re: Bar Anti-juve

Me lidhje pa lidhje me zgidhje pa zgidhje,rendesi k aqe fituam.IL FINE GIUSTIFICA I MEZZI.

geek

Primus registratum

hej zot car ropsh hyjn te ky forumi, por nuk doli ndonje i zgjuar te shkruante nje program qe kur te hynin ne forum te ndanin njerezit normale nga ata me mendje sa 1 kokerr gruri..
mahhhhh

AT-4

Primus registratum

ore ti nipce ate lal mbae per vete apo per shoket e tu.ti mbush internetin me budalleqe per juven dhe une te mos ta lexoj.apo kujton se e ka shpikur morati INTERnetin.
ik or tutje hap ndonje fjalor shqip te heqesh ca 'dubio'

Ardi

Primus registratum

Cere keni mer daje pa te nxeme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

AT-4
merre me qete lale, se nuk jemi ketu per gjaknxehtesi. Jemi per tifozllik te paster, dhe per shaka me njoni tjetrin...
te lutem permbaju rregullores se forumit, dhe me gjakftohtesi cdo gje do shkoje mire!!!!!

Fillimisht postuar nga AT-4:
[qb] ore ti nipce ate lal mbae per vete apo per shoket e tu.ti mbush internetin me budalleqe per juven dhe une te mos ta lexoj.apo kujton se e ka shpikur morati INTERnetin.
ik or tutje hap ndonje fjalor shqip te heqesh ca 'dubio' [/qb]
O daku mos na prish shume humorin per kok tate,se nuk ta kemi qefin,dhe po ta perseris dhe nje here une kam mendimet e mia,dhe kam te drejt ti shpreh,pa ofenduar njeri!
More vesh nipce /pf/images/graemlins/laugh.gif !

AT-4

Primus registratum

koken time lere rehat ti!
me c'di une alb do te thote shqipri dhe albforum do te thote forum shqiptar.tani na dalin ca qe bejne ndonje vit ne itali dhe behen dubioz per psiken e tyre.degjove bukco,mos u be italian,respekt per veten dhe gjuhen, per gjuhen qe ke folur per ,sa 18 vjet?
brigi s'mu duk te kem thyer ndonje rregull ,ne se ka ndodhur falem mua.rrezik kam qene ne dubio.

Fillimisht postuar nga AT-4:
[qb] koken time lere rehat ti!
me c'di une alb do te thote shqipri dhe albforum do te thote forum shqiptar.tani na dalin ca qe bejne ndonje vit ne itali dhe behen dubioz per psiken e tyre.degjove bukco,mos u be italian,respekt per veten dhe gjuhen, per gjuhen qe ke folur per ,sa 18 vjet?
brigi s'mu duk te kem thyer ndonje rregull ,ne se ka ndodhur falem mua.rrezik kam qene ne dubio. [/qb]
Nese kam hedhur disa shkrime ne Albforum Italisht,i ka hedhur per arsyen e vetme se pertoja ti perktheja dhe me bindjen se keta antaret qe hyjne shpesh ketu i kuptojne dhe nuk kane nxjerre ndonjehere shqetesime.
E di edhe vete qe jam kunder rregullava te albforumit,dhe nuk ka nevoj qe te mi shpigosh ti sallatop.
Te thashe nuk kam nerva te merrem me ty,se nqs hyj ne forum hyj thjesht te clodh nervat,dhe jo te merrem me njerez si puna jote.
Mos me kthe pergjigje me se del nga tema dhe editohesh.
Ok kij parasysh keto!

geek

Primus registratum

muahahahha, mu nxef banaku mua,
o ray po vari #@%& cunit te thoje edhe ai mendimin e tij. vetem se ktij tipit i duhet shpjeguar qe albforum do te thote albforum dhe jo forum shqiptar (nuk e di un car fjalori perdor ky apo ku e ka bler se qenka shum fantazmagorik). se car gjuhe flasim edhe kete nuk e ka kap ky (se i arrin gjerat cik si me vones) t'i shpjegosh edhe se per fjalet serie A, inter, ciao, leccaculo, svista, juvemerda, moviola, derby, etj etj nuk ka perkthim ne shqip dhe jemi te detyruar ti themi italisht. edhe mos u nxef grupi, se jemi t'u qesh te gjith me ty :tipsy:
ka njeri ne kete moment ketu ne klub per chit?

geek

Primus registratum

tani po kerkojme ndonje makine se skam ndermend ta kaloj naten ne milano, + qe ti je akoma me larg. per biletat sesht edhe aq e veshtire, se ky shoku im qe pa ndeshjen ne nentor gabimisht e futen pa bilete nga rremuja e madhe... shkurt nuk calon kali dhembet

AT-4

Primus registratum

si eshte puna nuk i perkthen dot?apo te jane dashur vite per ti mesuar dhe tani s'do te humbasesh kohe duke i perkthyer.
mos ca bera do me fshij dergesen!
me kujton nje eksperiment amerikan ti .

Ketij muhabeti i thone hedh nje budalla nje gur ne liqen dhe mblidhe 100 te mencur per ta nxjerr!
po varja aman varja!

Kush me thot sa doli Italia junior mbrem se nuk e pashe ndeshjen?

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ketij muhabeti i thone hedh nje budalla nje gur ne liqen dhe mblidhe 100 te mencur per ta nxjerr!
po varja aman varja!

Kush me thot sa doli Italia junior mbrem se nuk e pashe ndeshjen? [/qb]
1-0 GOL BORRIELO