Bar Anti-juve

arbi

Primus registratum
Re: Bar Anti-juve

a sherbeni edhe restorant ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
per me fillu du nje manhatan lal dmth
2/3 martini bianco me 1/3 uje tonic e nje fete limon
flmndrt /pf/images/graemlins/tongue.gif

20Euro zoteri.
Po te jesh Interist e merr edhe me nje 20 cent.
Milanistat 8 euro. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lazialet 20 euro(qe na rrafen vjet ne fund te kampionatit) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Parmioteve nuk ju sherbehet,eshte e ndaluar per ta hyrja ne lokal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

20 euro nje long drink :eek: :eek:
dashkeni me pagu ndonje lojtar te ri me leket qe do nxirrni nga ky bar me duket ase ju eshte thyer edhe almeida e mbrojtesat kane filluar me ju thy si me qene prej porcelani te jem morati /pf/images/graemlins/tongue.gif kursej leket e flak per b.... ate preparatorin fizik :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif qe keni me gjitha ata lojtar qe ju thehen Mire se mu tha goja nje cuba libre e merre nje dhe ti nga une po na ibej per merak he me rum te bardhe se lidhet me mire me kokan /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

ca kishte me milan ne menu???
e me mire 8 euro, trecereku i te keqes.
O Bad, ku je mer, se me ke lon vetem qe ne mjes.
Ec shoku ec /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bad-guy

Primus registratum

erdha shpirti erdha! /pf/images/graemlins/smile.gif
edhe kur vi une bohet nami ketu

B

briiigi

Guest

te pashe zemra te pashe...duket kur vjen ti, mbushen gjithe temat me emrin tat
Ca do me pi i her fol, se qeras une sot, se ka fitu partizoni 4-0

Ardi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Kan pas qene shume juventina,Blendi,roberto,nje goc me nick champions,nje far alidemsi,po nga humbet mo nga keni humb. [/qb]
S'ka problem jane me leje te zakonshme ato /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po mos u merzit ti se ka kush ta mbaje lart flamurin e JUVES ketu :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ardi

Primus registratum

jo mer jo.Ene tina mer Shabe e mure vesh ee /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
po cere me bo ne mer daje katunari hesapi.Ene ti e di si o ajo puna katunarit iken ka fry era dmth me mo te fortin /pf/images/graemlins/laugh.gif Ene ma te forte se Juvja une u bona 20e kusur vjec e s'kom pa

Ardi

Primus registratum

ho mer ku jeni se na keni tha syte vallaj.Na keni lone barin bosh.Na mori molli me debatu me robt... :smash: :smash:

B

briiigi

Guest

[qb] Eh po sa te ket ty juvja zere se eshte vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
cope 1 o burr...ca fol ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

geek

Primus registratum

[qb] Kan pas qene shume juventina,Blendi,roberto,nje goc me nick champions,nje far alidemsi,po nga humbet mo nga keni humb. [/qb]
ehu sa do kete e sa do kaolojne me te shumtit, sporti juventin nje gje ka, nese te pelqen shume shume, heq dore perfundimisht nga simpatizimi, sepse, e ka thene i pari: Chi ama il calcio, Odia la Juve!

Bad-guy

Primus registratum

o arbo po ti me cin je o vlla se une ste marr vsh ty?se me duket se jeni 2
sa per keta interistat ne te milanit ket vit premtojme ti leme kampionatin se u be shume kohe qe se fitojne ne kenaqemi dhe champions lague

Shif ,shif u dorezua Bad per kampionatin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Rottuar tra Milan e Rivaldo!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

shiko se une kam nje shok interist!sa here qe bie muhabeti une i them kamionatin do jua leme ta fitoni se ne sjemi juvja te pashpirt!pastaj po qe puna per champions aaaaaaaaaa aty na vje keq mos na ngacmoni!