Bar Anti-juve

Bad-guy

Primus registratum
Re: Bar Anti-juve

kush eshte baristi ketu mo vlla?nje kafe te lutem se kisha kohe pa hy ketu ke ky bar!
tani juvja qe eshte ekip i urryer nga te gjithe ate se lu topi!po puna eshte qe keto jave sikur eshte sjelle mire,shofim me vone!jo per gje po te peshtire jane edhe ata te interit po nuk i urrej!kurse juven historikisht nuk e di pse!
p.s.here tjeter ma bo makiato
/pf/images/graemlins/smile.gif

Bad-guy

Primus registratum

po mire mo do bejme si do bejme!hajt pra se po marr nje T.N.T

arbi

Primus registratum

si thoje ti (bad guy)tek topic tjeter kur je me i forti dhe kur te gjithe e kane henger te pakten nje here nga ti eshte normal qe te behen keto aleanca /pf/images/graemlins/tongue.gif mes hupesash /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Bad-guy

Primus registratum

mire mire plako po une spo marr vesh la tua religione fare!me duket se je milanist kshuqe mos
i harxhojme llafet kot me njeri tjetrin

B

briiigi

Guest

o kamarier, nje bacardi me cola mu...
po ulem ktu me kte Bad i her, ta diskutojme ceshtjen e pronesise /pf/images/graemlins/smile.gif . Ore qe juvja eshte e lodhur ajo dihet ..
po pse e zgjasni kaq shume xhanem??

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bad-guy:
[qb] mire mire plako po une spo marr vesh la tua religione fare!me duket se je milanist kshuqe mos
i harxhojme llafet kot me njeri tjetrin
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ne rradhe te pare une porosita nje manhatan e me erdhi nje kuba libre jo se s'me pelqeu po mos i gaboni me porosite se perndrysh do ankohem tek drejtori /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: jam juventin :smash: dhe krenar per kete
Juve ale
Juve ale
Juve ale
juvemilan1.jpg

Bad-guy

Primus registratum

eiiiiiiiiiiiiiiiiii?edhe ti do me ma fut o cen?nejse ska prob rendesi ka qe me erdhi shoqja mua
:)pa te tjerat rregullohen

Bad-guy

Primus registratum

hahahahahahaah ci mancherebbe altro!une nuk shoqerohem me juventine!shoqja ime eshte milaniste

Ardi

Primus registratum

Harrova une ti shoqerohesh me interista.Ku eshte pa me nje milanist ne mes te interistave.me duket se qeke me verte interist...

geek

Primus registratum

o ardo e more vesh qe buke vetem ha vetem qerosi e??? /pf/images/graemlins/smile.gif )))))))))))

B

briiigi

Guest

shoqja eshte shume milaniste /pf/images/graemlins/tongue.gif mos i bini ne qafe...vetem aty ke partizoni e prish icik ti shoku /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

shoqja eshte shume milaniste /pf/images/graemlins/tongue.gif mos i bini ne qafe...vetem aty ke partizoni e prish icik ti shoku /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bad-guy

Primus registratum

epo tani ske ci bo!smund taa ndrroj tani 20 e kusur vjec

Cuna me falni per vonesen e porosis se na u fiken dritat dhe ngelem nje ore te ndiznim gjeneratorin /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Atehere cfare porositet ju?
Me pare po ju sjell Meny-n.
Kemi: BakardINTER.
FernetMILAN.
CocaLazio.
MachiatoJuve.
Cfare deshironi ju lutem.

Bad-guy

Primus registratum

une ne fakt sdu me marr gje se vajti vone e leme per neser