Bar Anti-juve

Re: Bar Anti-juve

Bad_Guy: degjo njhere o lal,kjo teme eshte hapur per ne qe jemi anti juventine,dhe une ndoshta jam me shume se cdo njeri nga ju,por prb eshte qe te flasim me fakte me statistika me argumente me gjerat qe kane ndodhur me te vertet,dhe jo pse nuk me pelqejn mua thjesht ngjyrat bardhe e zi te them juventusi eshte skuader e keqe.E dime te gjithe shume mire qe juvja eshte skuader e madhe,dhe e dime te gjithe shume mire qe juvja nuk i meriton 26 scudeto por me pak,por mos harroni sado me pak ne rangun e 13 sa ka interi edhe 16 milani nuk arrin.Me sa kam lexuar dhe kam pare neper statistika te klubeve te medhenj ketu ne itali juves i duhen hequr pak a shum 8 scudeto,me vone do ju jape edhe se kujt i perkisnin keto scudeto se tani per momentin nuk po me kujtohen.

Me fal per humbjen qe te shtova kunder brescias me kujtohej gabim.

Bad-guy

Primus registratum

plako une e kam kuptuar shume temen tende!dhe po te them qe jam kundra Juves.thjesht per rivalitet sepse jam Milanist(nga me te terbuarit qe jane ne qarkullim).po them dhe nga ana tjeter qe Juvja eshte ekip i madh pravaresisht nga inatet.
nqs kerkon anti Juve,me ke te parin ne liste.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Alidemsi

Primus registratum

Shajeni dhe urrejeni Juventusin sa te doni por sa te jeni gjalle ju dhe nja 10 breza te tjere asnje ekip nuk ka per ta arritur Juventusin dhe jo me ta kalojne. Ju po te Milani po na permendni humjen me Breshian, po deshe ti Bad-Guy me kujto pak se me cin keni hum juve kete sezon ne kampionatin Italian?

FORCA JUVE

Ardi

Primus registratum

Thjesht per tja kujtu ati bad guy
me Chievon dhe me Juven
JUVE-MILAN 2-1 :sleep: :smash: :thumbsup:

Alidemsi

Primus registratum

Sa per informacion:
Dortmund - Milan
0 - 0
Deri ne keto momente te pjeses se dyte.

Bad-guy

Primus registratum

HAHAHAHAHAHAHBAHAHAAAHAHAHAHAHA NE KETO MOMENTE TI PLAKO NUK E KE IDENE SE SI JAME DUKE SHKRUAJTUR!IL MIO MILAN FITOI 0-1 DHE KJO ESHTE ARSYEJA E PARE QE JAM GEZUAR.ARSYEJA E DYTE ESHTE QE KAM FITU NJA 200.000 LEKE KSHU QE.........

geek

Primus registratum

lazialet nuk i ndalon dot njeri ne DelleAlpi, mu ne zemer te bores dhe mjergulles i shkulin "GjyshesPlake" 3 piket e çmuara te vendit te 2te.
per juventinet: Ne ngushellime te tilla ju ardhshim gjithmone:)~

Bad-guy

Primus registratum

yes yes yes!nuk ka gje me te bukur ne ket bote sesa kur rrifet Juvja!aq me teper kur e shof me 26 pike,6 pike mbrapa Milanit tim!

kshu e pafsha gjithe jeten!!!!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Enion

Primus registratum

O X-Ray edhe une nuk e pelqej juven por mos te vi keq qe interi do te humbi me parmen ket te diele.

Alidemsi

Primus registratum

Po mo lale ktu jena nuk kena fryke qe te mcifemi si puna juj. U rrafen u rrafen, po ju mos harroni nje gje se kampionati akoma nuk ka mbaruar, dhe kampionia ne fuqi eshte Juventusi.

FORCA JUVE!!!

Fillimisht postuar nga eniko:
[qb]O X-Ray edhe une nuk e pelqej juven por mos te vi keq qe interi do te humbi me parmen ket te diele.[/qb]
Kete po ja le ne dore Geek-ut,po deshi ai le te fitoj parma nqs nuk do le te fitoj Interi,si thu ti a ja leme ne dore geek-ut. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

He Geek e vendose po ta them une per ty,mire e pra meqense me dhe leje /pf/images/graemlins/laugh.gif po e them une per ty.
Atehere:-I madhi Geek ka then qe do fitoje,do fitoj INTERIIIIIIII.

Bad-guy

Primus registratum

o X-RAY mos devijo nga tema plako!po me zhgenjen une te dija duke festuar ty meqe je armik i madh i Juves.kurse ti merresh me Parmen!Parma ekipi me i marum ne Itali!
BASHKOHEM NE HIDHERIMIN E GJITHE JUVENTINEVE!
PERSHENDES X-RAY NE VECANTI! /pf/images/graemlins/smile.gif

Hallall Plako,edhe une te pershendes me nje humbje tjeter te Juves.

Ej,e pra e kam thene une qe juvja ket vit ka premtuar qe do veje ne Uefa,sepse kjo ben pjes ne planin 4 vjecar /pf/images/graemlins/laugh.gif qe do ta cojme juven ne B.

O Geek Po nga ke humbur??

Ju pershendes te gjitheve se neser ne oren 2 nisem per ne Shqiperi,dhe nuk e di ndoshta nuk munde te shkruaj nga shqiperia,shifemi nga 16 janari me Inter ne krye te renditjes.

ciao ciao