Bar Anti-juve

rozart

Primus registratum
Re: Bar Anti-juve

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:

[/qb]
Po leni o Xhono,mos i ngacmo,se kta shyqyr qe ishin mire ne fillim se rrezik do kishin dal nga kategoria,te ishin qe ne fillim ne kete gjendje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

po ju gezoheni se nganjehere jemi keq ne dhe ju japim mundesi te fitoni ndonje kampionat dmth per milan ,roma ,lazio e kisha fjalen se interin se kam frike kurre,jo per gje por eshte skuader e namur qe t'mos fitoje gje.

pastaj ndeshja e leces qe ishte e lene e kupton edhe nje s'ka pa futboll,po ju zvarrituni edhe pak se do hyni ne champions,se kaq fuqi keni ju sa me hy ne 4-she...... :lol: :lol:

Florus

Forumium maestatis

po te mendosh :rolleyes: nqs Interi e mban vendin e 4, ath ca beri juvja me shume kte vit /pf/images/graemlins/confused.gif hic asgje :sleep:

rozart

Primus registratum

do te thote qe edhe kur juvja eshte ne krize ju perseri jeni poshte dmth 10pike
do te thuash ti po edhe ne jemi ne krize kurse une te them se ju keshtu keni qene gjithmone ,apo jo???????

geek

Primus registratum

rejbi juve historine e futbollit e ka shkruar me SERIE B, dhe me truffe qe ne kohen e p*rdhes, kaq te mjafton per te ngushelluar krizen e momentit

arbi

Primus registratum

torta_home.gif

rozart

Primus registratum

o geek me thuaj i çike nga sezoni 90 dhe deri tani sa kampionate ka fituar juvja,gjate kesaj kohe ju s'keni fituar asgje ,apo jo. :rolleyes:

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga geek:
[qb] hahahha tropo forte >>>>>>>> KLIKONI KETU <<<<<<<<< . Eshte file .exe i ndertuar ne Flash, kliko [open] ose [apri] edhe pisciatevi adosso dal ridere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
klikoni i cik ketu ju qe se keni nigju ket qe ka postu i shoku jone para ca kohesh
hahahahahahahahahahaha
ladriiiiiiiiiiiiiii fate schifoooooooooo

rosela

Primus registratum

ca eshte ky bari koti!!!! /pf/images/graemlins/mad.gif ku e keni licenzen???? :smash: :smash: ju tregoj une po se mbylla fare /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: !!!