Re: Plot 3 Vite pa u Identifiku
Fillimisht postuar nga OzZY_GirL:
[qb] o turi lene mar vlla se e paska kryt e fort ky shkodrani80......
p.s shkodrani80 itesh taman ma ke merzit se ne te gjith temat ke jestifikime, ne qoftse nuk te pelqejn temat te lutem mas hyn hic...or hape ti nje tem qe te pelqen. kaq kisha [/qb]
Ozzy girl !
Pashe profilin tend dhe nuk i besova syve kur lexova profesjonin tand. Nuk besosha deri me sot qe studenti nuk do te arrinte te deshifronte disa fjali te thjeshta. Kurse cudia ne te cilen hasa fillimisht ishin fjalet e tuja ndermjet te cilave dallova faktin qe ti ke arrit me kuptu postimet e meparshme por ne kete rast....asgje. Gjithashtu dhe merzija jote e befasishme me duket dicka e cuditshme perderisa ne postimet e mija te meparshme gjithmon paske ken dakort.
Nderhyrja jeme ne kete teme asht thjesht per te sensibilizu te gjithe pjesmarrsit qe dashje padashje hapin tema te cilat egzistojne ne kete forum. Dhe nuk jam i vetmi qe ka dallu keto gabime qe gjithmon e ma shum perseriten.
Persa i perket temes nuk marr pjese ne te sepse nuk me pergjigjet.
Ishalla ke arrit me me kuptu deri ktu se nji ma pak do te ishte e pelqyshme !
Persa i perket cilesimit tand qe un jam kokefort, nuk shqetesohem aspak pasi ndjehem komod ne kete cilesim.
Por te kesh parasysh se dhe tjert dine me cilsu tipa si ti. Cilesimi jem do te mbetet vetem ne kujtese pasi nuk i sherbejne askujt ne kete Forum.
Kam besim qe te tjeret do te munden te me mirkuptojne per shqetsimin te cilen e kam paraqit ne disa postime te tjera duke marr shkas dhe nga postimet e disa anetareve te tjere te Shkoderloces nga te cilet shprehet i njejti shqetesim.
Me rrespekt shkodrani80 !