[B]Plot 3 Vite pa u Identifiku[/B]

Princesha

Primus registratum
Re: Plot 3 Vite pa u Identifiku

Eh edhe un po te isha live, uuuuhhh ca ju kisha rrah te dyve, po ja qe s'jam se /pf/images/graemlins/laugh.gif

luani

Primus registratum

pash zoten ca dreqin keni ma njerez qe ziheni kot /pf/images/graemlins/smile.gif perzoten vec ikjo rozalina kishte me ju ndreqe te dyve po he rozalina kapi maj nje here ne dore /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga CooLHanD:
[qb] pash zoten ca dreqin keni ma njerez qe ziheni kot /pf/images/graemlins/smile.gif perzoten vec ikjo rozalina kishte me ju ndreqe te dyve po he rozalina kapi maj nje here ne dore /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une e pranoj gabimin jam edhe gati me u ndershku prej Rozalines edhe po i jap fjalen se s'do ti kthej dore. :cry:
Veç mos me bjer shume moj..

djal

Primus registratum

Picture_9.thumb.jpg

Ja dhe nje fot

shkodrani80

Primus registratum

Ti bukuroshi qe ke hap kyt teme identifikimi !

A nuk ke mujt me e paraqit surratin tand ne temen "Le te njihemi ketu" te cilen e ka hap Blue per te njeten arsye ?!!

Njih temat e te tjerve dhe te tjeret ma perpara, pasi ke arrdh ma vone me kete qellim !

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodrani80:
[qb] Ti bukuroshi qe ke hap kyt teme identifikimi !

A nuk ke mujt me e paraqit surratin tand ne temen "Le te njihemi ketu" te cilen e ka hap Blue per te njeten arsye ?!!

Njih temat e te tjerve dhe te tjeret ma perpara, pasi ke arrdh ma vone me kete qellim ! [/qb]
se sa tema hapen ne forum ty ste intereson hic
forumi esht i perbashket dhe jo i joti as i ati as i imi
kshuqe nese te pelqen shkruj ku te duash nese ste pelqen me shkru perseri rrim te knaqun dhe pa shkrimet tua, ne forum hapen tema per te qesh per te ladru dhe jo per tu tregu se ku me shkru dhe cfar me shkru, Hert te tjera bej Kompliment per veten dhe jo per te tjert...

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Turi:
[qb]
Fillimisht postuar nga shkodrani80:
[qb] Ti bukuroshi qe ke hap kyt teme identifikimi !

Njih temat e te tjerve dhe te tjeret ma perpara, pasi ke arrdh ma vone me kete qellim ! [/qb]
se sa tema hapen ne forum ty ste intereson hic
forumi esht i perbashket dhe jo i joti as i ati as i imi
kshuqe nese te pelqen shkruj ku te duash nese ste pelqen me shkru perseri rrim te knaqun dhe pa shkrimet tua, ne forum hapen tema per te qesh per te ladru dhe jo per tu tregu se ku me shkru dhe cfar me shkru, Hert te tjera bej Kompliment per veten dhe jo per te tjert... [/qb]
Perderisa forumi asht per te tan dhe jo vetem per mu apo ndokend tjeter ashtu sic po ma tregoke dhe ti e pashe te arsyshme me i dhan nji kshille atij qe postoj foton e vet. Nqs nuk do te me interresote ky forum as nuk do te kisha marr mundimin me u rregjistru ne kete forum. Forumi nuk asht shfaqje cirku me kllouna ti zotni per me ba lamsh sa ma shum duke hap tema te njejta qe ngjajne si dy pika uji. Dhe vjen e me thu qe kjo teme na paska si qellim defrimin dhe lavderimin Meqe fotot ishin ne vend te gabum e kshillova personin dhe nuk i dhash urdher kerkuj.
I knaqun apo i paknaqun me shkrimet e mija une do te shkruj ne forumin shkodran duke degju edhe kshillat e ndonjerit. Pergjigjen tande e shof krejt te palogjikshem. Ti nqs ke ndonje gja kunder mundoju me e kuptu pse e ke kunder dhe atehere kur te kesh kriju nji mendim qe bazohet ne nje mase logjike shprehe vrullshem.

Shndet e lumtuni !

OzZY_GirL

Primus registratum

o turi lene mar vlla se e paska kryt e fort ky shkodrani80......

p.s shkodrani80 itesh taman ma ke merzit se ne te gjith temat ke jestifikime, ne qoftse nuk te pelqejn temat te lutem mas hyn hic...or hape ti nje tem qe te pelqen. kaq kisha

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OzZY_GirL:
[qb] o turi lene mar vlla se e paska kryt e fort ky shkodrani80......

p.s shkodrani80 itesh taman ma ke merzit se ne te gjith temat ke jestifikime, ne qoftse nuk te pelqejn temat te lutem mas hyn hic...or hape ti nje tem qe te pelqen. kaq kisha [/qb]
Ozzy girl !

Pashe profilin tend dhe nuk i besova syve kur lexova profesjonin tand. Nuk besosha deri me sot qe studenti nuk do te arrinte te deshifronte disa fjali te thjeshta. Kurse cudia ne te cilen hasa fillimisht ishin fjalet e tuja ndermjet te cilave dallova faktin qe ti ke arrit me kuptu postimet e meparshme por ne kete rast....asgje. Gjithashtu dhe merzija jote e befasishme me duket dicka e cuditshme perderisa ne postimet e mija te meparshme gjithmon paske ken dakort.

Nderhyrja jeme ne kete teme asht thjesht per te sensibilizu te gjithe pjesmarrsit qe dashje padashje hapin tema te cilat egzistojne ne kete forum. Dhe nuk jam i vetmi qe ka dallu keto gabime qe gjithmon e ma shum perseriten.
Persa i perket temes nuk marr pjese ne te sepse nuk me pergjigjet.

Ishalla ke arrit me me kuptu deri ktu se nji ma pak do te ishte e pelqyshme !

Persa i perket cilesimit tand qe un jam kokefort, nuk shqetesohem aspak pasi ndjehem komod ne kete cilesim.
Por te kesh parasysh se dhe tjert dine me cilsu tipa si ti. Cilesimi jem do te mbetet vetem ne kujtese pasi nuk i sherbejne askujt ne kete Forum.
Kam besim qe te tjeret do te munden te me mirkuptojne per shqetsimin te cilen e kam paraqit ne disa postime te tjera duke marr shkas dhe nga postimet e disa anetareve te tjere te Shkoderloces nga te cilet shprehet i njejti shqetesim.

Me rrespekt shkodrani80 !

OzZY_GirL

Primus registratum

shkodrani80

o zot mor lol un nuk e di si nuk merzitesh tush shkru b*****it kur e din se nuk i lexon askush.

that all i have to say i could say a lot more but next time.

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Fillimisht postuar nga FiveStarGrouP:
[qb] Ma ne Fund u Identifikova dhe une ne kete Forum...
Picture_15.jpg

Emri Esht Anunim... Cila Femer Tme Njofin une do e Puth /pf/images/graemlins/laugh.gif
NickName ne Chat: TalBoT...Eduarti...|Away|...!!!!
Kam Deshir qe ti Shof dhe Fotot e Anterve te tjer te Forumit qe Hyjn te #Shkodra [/qb]
o xotttt ca i bukul njoni ma hoqi mendjen me beri gay /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif