Daniel H

Primus registratum
Re: Avatars

nejse ne gjendjen shpirterore qe jam, teper euforik, keto ngjyrat e zeza, te kuqe, kombinuar dhe pak me te verdhe me duken shume te zymta. /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nuk e di pse me ndodh keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif EBM mos u grric kot, se nuk e keni te siguruar fitoren as juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
sikur t'a marre Franca kupen, ca do besh ti me avatarin tend??? /pf/images/graemlins/devil.gif

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:lol: EBM mos u grric kot, se nuk e keni te siguruar fitoren as juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
sikur t'a marre Franca kupen, ca do besh ti me avatarin tend??? /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Une e kam te ruajtur te vjetrin, ja pak a shume gri dhe i zi si i yti eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Por ama do e vej 1 jave pasi te kete mbaruar kampionati, pavarsisht se kush e merr kupen.
Nuk jam si ca e ca qe ne oren 12 mbaroi ndeshja Itali-Gjermani, ne oren 12:05 gjeten ca akrepa, ca bluza te kombetares shqiptare, dikush veshi fanelen e Frances e ku ta di une se cfare /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Une dua kete ketu.. pls
JA_011.jpg

TranofiljA

Primus registratum

une them ta vesh qe cke me te....se pas procesit te 'avatarizimit' te fotos...do te te duket vetem mikrofoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/confused.gif ku e nigjova i muhabet me mikrofon une /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ssssssss

Primus registratum

ore un du avatar ate logon e re te italise te flamurit per avatar.ju lutem adminve /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:

ladouce2005

Primus registratum

[ QUOTE ]
[ QUOTE ]
:lol: EBM mos u grric kot, se nuk e keni te siguruar fitoren as juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une e kam te ruajtur te vjetrin, ja pak a shume gri dhe i zi si i yti eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Por ama do e vej 1 jave pasi te kete mbaruar kampionati, pavarsisht se kush e merr kupen.
Nuk jam si ca e ca qe ne oren 12 mbaroi ndeshja Itali-Gjermani, ne oren 12:05 gjeten ca akrepa, ca bluza te kombetares shqiptare, dikush veshi fanelen e Frances e ku ta di une se cfare /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Si e lame me qerasjen, qe n'a detyroheni ne spektatoreve te forumit (ju italianet)? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Ma terhiqni nje fije per se gjeri kete timin ju lutem /pf/images/graemlins/smile.gif Thnx /pf/images/graemlins/cooli.gif

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si e lame me qerasjen, qe n'a detyroheni ne spektatoreve te forumit (ju italianet)? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po leje a derebardhe se keni ardh e keni ik 3 here brenda vitit e s'jeni bere te gjalle. Se mos prisnit vizita ne shtepi dhe ju ka ngel qejfi? /pf/images/graemlins/laugh.gif