Nobis

Primus registratum
Re: Avatars

Ju lutem mund ta vendosni kete tjetrin me poshte pasi ai qe vendoset nuk del me cilesi te mire sepse deformohen permasat.
Faleminderit!

ava-che.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

jo nuk ta kam zvogelu, por fotoja ka kornize dhe prandaj del ashtu. Une nuk di aq shume ane teknike sa te pres margins, por nese e modifikon ne linkun ku e ke, une ta rivendos /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une kam [patur si avatar nje pale buze sexy,pse sme del foto qe kam patur /pf/images/graemlins/frown.gif .me ktheni pergjigje ju lutem

alinos

Forumium maestatis

Pishmon,
ishalla s'po behesh me pi-shmon se mesa shof ene shoqnia jote s'po t'i nderron me avataret :wink:

Lips,
linku qe ke dhene nuk te lejon ta kalosh figuren ne forum. Avatari qe ke pasur ndodhet ne webpage-in e Elianit dhe mesa duket ose eshte down si faqe, ose Eli ka harru dhe ka fshire. Rikujtoja /pf/images/graemlins/smile.gif
Nese nuk zgjidhet gjej nje avatar tjeter te ta vendos /pf/images/graemlins/smile.gif

epremte

Primus registratum

ouuu? une pishman jam :shrug: , se mos e kam ne dore!
(po ti ato sandallet tip "prishe mercedesin" per pishman i ke vesh kshu?? /pf/images/graemlins/laugh.gif . )

alinos

Forumium maestatis

thash derisa ma prishen menien mu, do ia prishin mercedezin nonjonit, se jo per gja po jam tip i veshtire per prishje menie /pf/images/graemlins/laugh.gif

Churchil,
do perpiqem, por Kordeles ia ka bere dikush tjeter dhe ende s'e kam msu se si behet /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: ku e gjete aman? s'do e marrin vesh a je goc apo cun /pf/images/graemlins/laugh.gif
po emrin do e besh gje suicide :eek: