alinos

Forumium maestatis
Re: Avatars

une perseri e shoh.
Beji ndonje refresh faqes, ose pastro cookies, se avatarin e ke ne vend.

Sidoqofte,
po e pate ndare mendjen, te ve kete tjetrin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

po mora vesh qe edhe te tjeret se shifshin, jo vetem un :confused:

ma ven engjellin se s'ka gja /pf/images/graemlins/smile.gif

beshbossi

Primus registratum

Me leje... pa mi prere krahet.. a mund te kem:
angel22ua.jpg

Ju flm /pf/images/graemlins/smile.gif

house_girl

Primus registratum

hello si ja kaloni mire? une dua 1 avatar te bukur ashtu sic kam emrin tim, dhe nese ka mundesi ju lutem te me jepni 1 femer e cila te ....... mixoje ne gramafon ? dmth te rrotulloje disqe nese keni mundesi si gjithmone nes enuk keni mundesi atehere zgjidhja me e thjeshte eshte: me vini tiesstone njihni apo jo? ai eshte dj .hollandez i preferuari im, ok? shnet... nga house_girl

Princesha

Primus registratum

Ju flm ne rradh t'par
e di se kam shum kerkesa, po sikur ta kishit zgjat pak se ka dal si i shtypun avatari, ose zmadhu pak, si ta shifni ju ma mir.

alinos

Forumium maestatis

une nuk di te bej gjera te tilla...

por gjej nje te ngjashem por te jete me i vogel si permasa, qe te dale mire /pf/images/graemlins/smile.gif

beshbossi

Primus registratum

Alinos.. FLM!
/pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss:

PS: Po s'pertove... ma nderro me kete se ky i pari eshte i turbullt e e qartesuam pak. /pf/images/graemlins/wink.gif Po nuk pertove gjithmone! /pf/images/graemlins/smile.gif
angel34rx.jpg

alinos

Forumium maestatis

u be, vec kujtoja zogut te mos e fshije se me duket i ben update asaj faqes here pas here /pf/images/graemlins/smile.gif

house_girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pishmon .:
[qb] u qyqa, une 'house_girl' e mora per 'goce per shpi' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahhaa, ah pika ty ishalla..hahhahahasa kot ky, mer jahu... hey njerez sh7ume thanks, por nuk duket ene aq qarte, nejse gjithsesi shume flm.... jo keq....