S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Avatars

A mundet te me linkoni kete avatar ju lutem?!
6687.gif
Ju faleminderit!

aspahiual

Primus registratum

Ma vini kete avatar ju lutem dhe poshte avatarit "Iiyama Master 413" me ngjyre (gjysmen me te zeze gjysmen me jeshile:)

AmdXpLogo.gif

Laura16

Primus registratum

hej ju lutem a mund te kem ate lepurushin si avatar_nese jo ju lutem me veni nje sidoqofte se keshtu pa avatar nuk rrihet!thnx te gjitheve paraprakisht per ndihmen {gishtezes too*

Laura16

Primus registratum

amon te keqen do me ndihmoje njeri te veje nej avatar une....ju luuuuuuutem!le te jete ca te doje,,,kush gjen ndonje gje te lezetshme she hot njekohesisht do me behej shume qefi nese do te ma vendosnit!mpuahhhhhhh
ju puc e flm

Laura16

Primus registratum

amon te keqen do me ndihmoje njeri te veje nej avatar une....ju luuuuuuutem!le te jete ca te doje,,,kush gjen ndonje gje te lezetshme she hot njekohesisht do me behej shume qefi nese do te ma vendosnit!mpuahhhhhhh
ju puc e flm

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sexy_sweet_baby:
[qb] amon te keqen do me ndihmoje njeri te veje nej avatar une....ju luuuuuuutem!le te jete ca te doje,,,kush gjen ndonje gje te lezetshme she hot njekohesisht do me behej shume qefi nese do te ma vendosnit!mpuahhhhhhh
ju puc e flm [/qb][/QUOTE

3291.gif

5265.gif

aspahiual

Primus registratum

4 sexy_sweet_baby

Kjo eshte shume e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif ,shih care byckash te lezetcme ka :cry:

image.php

aspahiual

Primus registratum

4_Moderatoret

Per te edituar dhe per te mbyllur temat jeni te paret kurse per te ndryshuar nje avatar nuk jeni te zote.

Kur do ndryshohet avatari im?Pas nje jave?Nje muaji?Nje viti?

aspahiual

Primus registratum

Ju lutem ka mundesi te me vini Iiyama Master 413 poshte avatarit se vetem Iiyama nuk ka kuptim /pf/images/graemlins/frown.gif

thnx

aspahiual

Primus registratum

Beba ka mundesi te lutem qe te ma zmadhosh nje qike ate avatarin tim?Te lutem,te pakten zmadhoje nje qike sa te lexohet ajo Powered by AMD.Nuk po e kerkoj te madhe ashtu siq i keni vene ju moderatoret por jo dhe aq te vogel dreqi ta haje /pf/images/graemlins/frown.gif .
Te lutem

Flm

aspahiual

Primus registratum

I lumshin duart atij qe e vuri poshte avatarit master 413 :thumbsup: .Ju lutem ma zgjeroni pak avatarin se nuk kuptohet fare se care eshte shkruar aty :cry: ,zgjerojeni pak se nuk ju shqetsoj me. :wink:

Seriozi

Primus registratum

A ka mundesi t'ma zgjeroni edhe mua pak avatarin ,ja p.sh. sikur t'ma benit sa ai i Bebes.
51c16.gif

Mistreci
pershendetje.gif

gezim lame

Primus registratum

Zmadhimi i avatareve eshte dicka qe meqe kam pasur mundesine "teknike" e kam bere une duke me marre kohen plus dhe nje fare "pune" jo dhe aq te vogel per tu perpunuar dhe pershtatur per AFne, nje nga nje te gjithe. (mos harrohet dhe vendosja ne nje host timin personal)
Nuk do behen me avatare me te medhenj se sa eshte madhesia e lejuar a tyre 50x50 pixel per te gjithe avataret.
Ata qe i kane avataret do i mbajne deri sa te vije dita ti nderrojne dhe kur te vendosin te rinj do jene dhe ata 50x50

Per te pasur avatare te rregullt mundohuni ti gjeni qe ti pershtaten asajt madhesie dhe te jene te nje formati katror.

Shresoj per mirekuptim
gjithe te mirat

Dolores

Primus registratum

Beba ka miq ne kryesi Mistreci...ti qe s ke mbaje aq sa e ke avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Pse me miq qeka kjo pune e :mad: .
Nejse,me mire keshtu siç e kam,se e vura re me vemendje qe po te me zmadhohej avatari do dilte koka shume e madhe dhe kush degjonte Pilafin e Zeqove pastaj te me thoshte kokemadh. :smash:

Ps. Vura re nji diçka: ato qe kishin avatar te madh ishin vetem fëmra.

Mistreci
pershendetje.gif

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga agreus:
[qb] Zmadhimi i avatareve eshte dicka qe meqe kam pasur mundesine "teknike" e kam bere une duke me marre kohen plus dhe nje fare "pune" jo dhe aq te vogel per tu perpunuar dhe pershtatur per AFne, nje nga nje te gjithe. (mos harrohet dhe vendosja ne nje host timin personal)
Nuk do behen me avatare me te medhenj se sa eshte madhesia e lejuar a tyre 50x50 pixel per te gjithe avataret.
Ata qe i kane avataret do i mbajne deri sa te vije dita ti nderrojne dhe kur te vendosin te rinj do jene dhe ata 50x50

Per te pasur avatare te rregullt mundohuni ti gjeni qe ti pershtaten asajt madhesie dhe te jene te nje formati katror.

Shresoj per mirekuptim
gjithe te mirat [/qb]
o teknik shife pak ate avatarin tim.Shiko zgjeroje pak se megjithe mend nuk lexohet asnje gje ne te:-(

gezim lame

Primus registratum

Flm AMD meqe me ke bere dhe citimin. As e diskutoj qe neper AF sa here qe behen citime jo perhere dmth qe personi qe e ben citimin e ka idene se per cfare behet fjale aty ose te pakten e ka lexuar, po sinqerisht kete rradhe do doja qe ta lexoje ate qe kam shkruar me pare se nuk kam cfare them tjeter.

P.S. ja mistreci psh kishte ven re dhe nje gje tjeter se kush jane 99% e atyre qe kane avatar te madh lol mire mire /pf/images/graemlins/laugh.gif