aspahiual

Primus registratum
Re: Avatars

E keni kthyer AF privat me duket....jepini jepini se mire e keni po hajt.Njeri e ka nje meter katror avatarin tjetri 10 cm.

Mire mire vazhdoni se e keni ne terezi

gezim lame

Primus registratum

Po po ne terezi e kane shume veta kendej nuk pertojne /pf/images/graemlins/wink.gif , por une ne fakt jo dhe aq... s'ja vlen ta zgjas me... Nese te ka hyre ndonje ne hak per ndonje gje ke temen e ankesave dhe sygjerimeve ketu eshte per avataret.

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Duro njeri se s'jane te tere 24/7 per ty ... :rolleyes: [/qb]
:kiss: [/qb]
Puf administratoret ... ato e bene /pf/images/graemlins/wink.gif

Una jam me e logla ketu ndaj e kam me te mav avatalin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Me duket se Mr^AMD i qeka zmadhuar pak avatari.
Qeka bo megjithmen puna me mik k'tu. :mad:

U bo AF-ja si firme private m'duket. :smash:

Ps.Beba pse une qe jam me i madhi duhet ta kem me t'vogel kshu e,per avatarin eshte llafi.

aspahiual

Primus registratum

4_mistreci
Aaaa mos ki frike lal se s'ma ka zmadhuar kush avatarin joo.

4-Agreus
o teknik si e shpjegon ti kete gje qe te gjithe moderatoret i kane avataret e medhenj kurse perdoruesit e tjere shume me te vegjel?E kur pritet qe te gjitheve tu behet avatari i njejte?
Nuk eshte fare e veshtire qe tu kthesh te gjitheve avataret me permasa te njejta.Nqs ti apo dikush tjeter nuk keni kohe qe te merreni me punet e AF mund ta lini se ka te tjere qe jane gati qe ta bejne.
Kjo nuk eshte e drejte dhe pike.
Hajt tani beju te gjitheve avatarin me permasa te njejta.
Pres pergjigje

Erjon rapper

Forumium praecox

O AMD, mos u lodh kot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e kam bere disa here kerkesen per zmadhim avatari dhe asgje .

Me sa duket eshte bere AF me mik tamam, nese njef ndonje admin atehere do te te zmadhohet avatari, ndryshe mbahe mire aq sa e ke :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kurse kete
Animated%20Duck.gif
vejani ciki zogthit se ashtu eshte ai perhere i frustruar :lol:

Naten :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

Mund te pyes pse disa i kane avateret me te medhenj e disa me te vegjel?! Kjo prej tipit te failit jpg ose gif apo?!

Hera

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Mund te pyes pse disa i kane avateret me te medhenj e disa me te vegjel?! Kjo prej tipit te failit jpg ose gif apo?! [/qb]
Akoma me kete muhabet :smash:

Cdo gje ka lezetin e vet, pse duhet te behemi te gjithe standart, uniforme, te gjithe nje prerje. :mad:

Ka lezet pa gje hic :cool:

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga agreus:
[qb] Zmadhimi i avatareve eshte dicka qe meqe kam pasur mundesine "teknike" e kam bere une duke me marre kohen plus dhe nje fare "pune" jo dhe aq te vogel per tu perpunuar dhe pershtatur per AFne, nje nga nje te gjithe. (mos harrohet dhe vendosja ne nje host timin personal)
Nuk do behen me avatare me te medhenj se sa eshte madhesia e lejuar a tyre 50x50 pixel per te gjithe avataret.
Ata qe i kane avataret do i mbajne deri sa te vije dita ti nderrojne dhe kur te vendosin te rinj do jene dhe ata 50x50

P[/qb]
O ti teknik me doli goja mbrapa duke te te pyetur se kur do vije ajo dite qe te gjithe do te ken avataret me permasa te njejta.

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Mund te pyes pse disa i kane avateret me te medhenj e disa me te vegjel?! Kjo prej tipit te failit jpg ose gif apo?! [/qb]
Nuk eshte puna e failit o trim.Puna eshte e mikut,ai qe ka mikun ose qe eshte moderator ketu ne forum ka avatarin e madhe kurse shtresa e ulet qe jemi ne kemi gjysem avatari.
E kuptove tani?

Laura16

Primus registratum

po mua do me veni nje avatar apo jo?
kam kaq here qe ju lutem dhe asnjeri nuk ma ve vshin?ju luteeeeeeeeeem,,