Laura16

Primus registratum
Re: Avatars

rrofsh lal!
ej duhet ti drejtohem ndonjerit me emer ee,,apo keshtu kot?mund te ma veni ate..... prsh?anyway thnx

Laura16

Primus registratum

ej a mund te ma vini mua ate avatarin qe eshte te postimi i trete i *MOIRA* dhe eshte ajo goca me ato trendafilat ne trup,,ose ate tjetren qe luan belin me ate fundin e lezetshem!ke te doni se mua me pelqejne te dyja!
ju lutemmmmmmmmmmmmm
dhe faleminderit

helibak mucogllava

Primus registratum

aman i vini nje avantarin qe do kjo sweet se ska lezet me kete qe ha misraaaaaaaaaaaaaaaa :mad:
sweety te puc nje er tani une se po vure ate avatarin sna i var me :kiss:

Laura16

Primus registratum

ele une te puc fort po u merzita qe nuk ma vune qe nuk ma vune ate avatarin,,,,ej me ndihmo edhe ti me ndonje kerkese ne emrin tim,plzzzzzzzz!"gjithsesi faleminderit edhe per aq sa ke bere!
bye(do te ta var edhe nese ma vejne ate avatarin qe dua,,ok???)

Laura16

Primus registratum

ej do ma vini mua ate avatarin qe qe eshte te postimi i moires,,ajo goca qe tund belin!ju lutemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!faleminderit

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Please..... :angel: a mund t'a kem une kete avartarin.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
body1.gif
Faleminderit paradhenie.... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Moira kjo po ja dhj et hotit :wub: [/qb]
pse avatari im eshte bere objekt diskutimi ne qender te vemendjes?! :devil:

JoNiDa1

Primus registratum

Pse avatari im nuk duket me????????

P.S Hoto te rafte e mira me kto qe gjen..provokuse femer /pf/images/graemlins/tongue.gif

uuuuu sorry se se kisha pare faqe me perpara /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga ^Neo^:
[qb] Akoma se ke mar vesh ti qe Geocities nuk lejon transferim imazhesh ne site te tjera?! [/qb]
sdi ku ta hostoj /pf/images/graemlins/frown.gif

Laura16

Primus registratum

do ma veni mua ate avatarin qe eshte i treti te ato postimet e moires,,ajo goca me ato trendafilat ose ate sexin tjeter qe luan belin,,,,,,,,ju lutemmmmmmmmm ,,,,,he mo ma plotesoni njehere deshiren!!!!!!thnx

olti

Neo

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]
Fillimisht postuar nga ^Neo^:
[qb] Akoma se ke mar vesh ti qe Geocities nuk lejon transferim imazhesh ne site te tjera?! [/qb]
sdi ku ta hostoj /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ti me siguri ke account tek lycos! Nese prap se ben dot atje ma dergo mua me email ne olti@a1.net dhe i bej une nje adrese. Ciao! /pf/images/graemlins/smile.gif