olti

Neo
Re: Avatars

Zeqo un' do te sugjeroja kete (si pirat zemrash qe je /pf/images/graemlins/tongue.gif )

fahne2.gif

personazh

Valoris scriptorum

te dashur shefa, po ju shkruj me zemer ne dore me m'marr me m'sistemu avatarin qe kom sa e sa qe nuk e shof. seriozisht, me del nji x i kuq midis me ca germa te pakuptushme (shume te vogla), e u bo muaj te tere. ne Tirane e shifja (dilte) kurse ktu hiç.

falimnerit e me besim qorr te ju.

ps: eshte kerkese vertet serioze.

Kordelja

Valoris scriptorum

gpalacea0.gif

Nazhi, duke pare porperties te imazhit dhe duke dashur ta hap si web page por edhe ketu si pamje, shoh qe nuk ekziston me :shrug: nese e ke te ruajtur diku ne PC si gif file, ma co mua ose ndonje admini me mail qe t'i vene nje adrese nga AF dhe ta bjene grafikisht te lexushme si figure.

Une kam muaj qe nuk ta shoh :shrug:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uje pa gaz e kafe Nazh :shrug:

Te kontrolloj ke Junk Mail se atje do kesh perfundu meqe nuk me ke cu kurre e-mail /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Zeqo o te hengshin veshin gocat ty ishallah(i yackkk,vesht e pist ).Pse ore edepsiz per borxh ta kam e. :smash:

5207.jpg
crown-king.jpg
3638.jpg
3637.jpg
1000.jpg
1539.jpg

Zeqo une do te thoja te marresh kete ketu poshte se e ke gati me gjithe foton tende

474.jpg

olti

Neo

Ai do nje animacion gif o Mistreco, por nje i tille eshte shume i veshtire per t'u gjetur. Une kerkova, por nuk gjeta gje. Duhet ta besh me porosi o zeqush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ky psh.

Neo_Av_e1_2003.gif

:devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

o neo ja me rkjo kurora qe kam mir eshte po te jet me e madheeeeeeee pastaj bema pak ti NEOI si kjo qe ke vne aty te dali kurora dhe emri mbretit ZEQO_PILAFI->

Guest

a mund ta kem kete avatarin, ju lutem? /pf/images/graemlins/smile.gif
beautiful%20back-lit%20creamy%20rose%20w%20ivory%20border.jpg

Guest

cuba_flag.jpg

kete une cuna/goca edhe me falni per shqetesimin /pf/images/graemlins/smile.gif

rovena

Primus registratum

Vini Re! Vini Re!
Kam nevoje per Avatar po me e bukura e punes
eshte se sdi ta postoj foton ketu..
Aman mos me lini te vdes injorante me mesoni si te postoj foton....hajt si cuna te mire si jeni..
Mos me leni me prite se na kane ardhe rradhat ne maje te hundes... /pf/images/graemlins/smile.gif

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MiCaLuShA:
[qb] Vini Re! Vini Re!
Aman mos me lini te vdes injorante me mesoni si te postoj foton....hajt si cuna te mire si jeni..
Mos me leni me prite se na kane ardhe rradhat ne maje te hundes... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lol mikalushe, si VAJZE E MIRE e jam do ta them, gjeje foton kopjo adrresen dhe kur te pergjigjesh shtype tek butoni blue ne funde fare qe thot PAMJE aty paste addresen por ki kujdes mos te ket dy "http"

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Mirror:
[qb] Ju lutem te me vendosni kete avatar.

wiflfag_12.gif

Flm. :wave: [/qb]
Femijes qe qan :cry: i japin per te pire /pf/images/graemlins/laugh.gif thote populli.

Vertetojeni o njerez qe kjo shprehje vlen akoma.

:wave:

rovena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb]
Fillimisht postuar nga MiCaLuShA:
[qb] Vini Re! Vini Re!
Mos me leni me prite se na kane ardhe rradhat ne maje te hundes... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lol mikalushe, si VAJZE E MIRE e jam do ta them, gjeje foton kopjo adrresen dhe kur te pergjigjesh shtype tek butoni blue ne funde fare qe thot PAMJE aty paste addresen por ki kujdes mos te ket dy "http" [/qb]
Po njaq e kam pa edhe une po dreqi deshta me postu do foto qe i kam ne My documents ato sdi mi ba...e me dashte me vu vetin avatar duhet mi hedhe ne ndonje faqe qe me i fute ketu a???
Falemnderit i here se more mundimin me kthy pergjigje se itu sta varka kerkush... /pf/images/graemlins/tongue.gif