I love new york
Primus registratum
Re: Avatars
ju lutmi shume
thx
ju lutmi shume

thx
Po poooo e dua e dua /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] per Jonida-n kjo:![]()
do japi konferme Jonida nese po.....jena bo si proçedure ligjes, me miratim-aprovim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehehehe dinke rusisht ti e?Fillimisht postuar nga Tatudude:
[qb] gjeneralo tu ka merzit flamuri shqiptare ?
po betimin ku e ke sta kam pare me me duket se je ber aleat me ballin [/qb]
Avatari yt ka qene tek accounti im qe fatkqesisht ma kane mbyllur /pf/images/graemlins/frown.gif Tani ose ma dergo dhe njehere foton me email qe t'i bejme nje adrese tjeter, ose bej dhe ti vete personalisht nje account tek ai siti qe permenda me siper dhe ndiq rrugen qe keshillova. Sidoqofte mund te me shkruash tek: oltjoni@yahoo.comFillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Besoj qe dikush ka humbur serverin e avatarit tim qe nuk mund te duket. A mund ta vej ndonjeri avatarin tim? [/qb]
Neo shume ide e mire ajo. Ja ku e ke adresen. FLMFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Avatari yt ka qene tek accounti im qe fatkqesisht ma kane mbyllur /pf/images/graemlins/frown.gif Tani ose ma dergo dhe njehere foton me email qe t'i bejme nje adrese tjeter, ose bej dhe ti vete personalisht nje account tek ai siti qe permenda me siper dhe ndiq rrugen qe keshillova. Sidoqofte mund te me shkruash tek: oltjoni@yahoo.com [/qb]Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Besoj qe dikush ka humbur serverin e avatarit tim qe nuk mund te duket. A mund ta vej ndonjeri avatarin tim? [/qb]
hey Neo faleminderit.Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ti Diabolique je moderatore tani dhe ke mundesi vete te nderrosh avataret /pf/images/graemlins/wink.gif Shkoi hidhi nje sy atje ke profili dhe shihe /pf/images/graemlins/smile.gif Ti shpetove /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per Boomspeed.com mire e ka Tranofilja. E hapin prap ata /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem pak durim.
Apache un nuk kam mundesi te ve asgje. Kam status po aq sa dhe ti, por do kaloje ndonje nga ata qe munden dhe do e vene /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]