I love new york

Primus registratum
Re: Avatars

ju lutmi shume

fhppr102.gif

thx

SkinArt

Primus registratum

gjeneralo tu ka merzit flamuri shqiptare ?
po betimin ku e ke sta kam pare me me duket se je ber aleat me ballin

personazh

Valoris scriptorum

per Jonida-n kjo:
sconsolata.gif

do japi konferme Jonida nese po.....jena bo si proçedure ligjes, me miratim-aprovim /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] per Jonida-n kjo:
sconsolata.gif

do japi konferme Jonida nese po.....jena bo si proçedure ligjes, me miratim-aprovim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po poooo e dua e dua /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Tatudude:
[qb] gjeneralo tu ka merzit flamuri shqiptare ?
po betimin ku e ke sta kam pare me me duket se je ber aleat me ballin [/qb]
ehehehe dinke rusisht ti e?
une studioj rusisht /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

rrush/rrushe qe merresh me kete gje
me fal qe po te lodh but i like change /pf/images/graemlins/laugh.gif

te lutem mever kete

fhh503.gif

olti

Neo

Njerez te mire dhe popull i lumtur, a mund t'iu jap nje keshille. Hapni nje account tek www.boomspeed.com dhe atje vendosni foton e avatarit qe deshironi. Nje here qe e keni vene, bejeni me adrese te tille psh: diabolique_avatar.gif dhe sa here qe doni te ndryshoni avatar vetem hyni tek accounti juaj tek boomspeed.com dhe uploadoni nje foto tjeter tek e njejta adrese dhe keshtu ne forum do jete ajo foto qe ju deshironi, por me pare duhet te lodhni perfundimisht nje nga adminet qe t'iu vendose kete adrese tek profili juaj. Shpresoj te kem qene nai cik i qarte. /pf/images/graemlins/smile.gif

Per me shume info me telefononi ne linjen tel hotline 006660999 qe eshte pa pagese /pf/images/graemlins/laugh.gif j/k :devil:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Besoj qe dikush ka humbur serverin e avatarit tim qe nuk mund te duket. A mund ta vej ndonjeri avatarin tim? [/qb]
Avatari yt ka qene tek accounti im qe fatkqesisht ma kane mbyllur /pf/images/graemlins/frown.gif Tani ose ma dergo dhe njehere foton me email qe t'i bejme nje adrese tjeter, ose bej dhe ti vete personalisht nje account tek ai siti qe permenda me siper dhe ndiq rrugen qe keshillova. Sidoqofte mund te me shkruash tek: oltjoni@yahoo.com

GaP

Primus registratum

PS: shkruajta ketu meqe ai linku qe dha Neo mua nuk me hapej /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga MOHICAN:
[qb] Besoj qe dikush ka humbur serverin e avatarit tim qe nuk mund te duket. A mund ta vej ndonjeri avatarin tim? [/qb]
Avatari yt ka qene tek accounti im qe fatkqesisht ma kane mbyllur /pf/images/graemlins/frown.gif Tani ose ma dergo dhe njehere foton me email qe t'i bejme nje adrese tjeter, ose bej dhe ti vete personalisht nje account tek ai siti qe permenda me siper dhe ndiq rrugen qe keshillova. Sidoqofte mund te me shkruash tek: oltjoni@yahoo.com [/qb]
Neo shume ide e mire ajo. Ja ku e ke adresen. FLM

http://members.kosovamail.com/erison7000/APACHE_avatar.gif.gif

TranofiljA

Primus registratum

He se kshu bejn ata...dhe e hapin prap /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

duke u nisur nga kerkesa plot mirsjellje dhe dashuri e Neos por qe fatkeqesisht nuk funksionon do t'ju lutesha te me vendosni kete avatar.
ose nqs jeni bezdisur shume, na lejoni akses se e bejme vete ashtu si tiullin ne emer.
flmnd

ftpp053.gif

olti

Neo

Ti Diabolique je moderatore tani dhe ke mundesi vete te nderrosh avataret /pf/images/graemlins/wink.gif Shkoi hidhi nje sy atje ke profili dhe shihe /pf/images/graemlins/smile.gif Ti shpetove /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per Boomspeed.com mire e ka Tranofilja. E hapin prap ata /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem pak durim.

Apache un nuk kam mundesi te ve asgje. Kam status po aq sa dhe ti, por do kaloje ndonje nga ata qe munden dhe do e vene /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ti Diabolique je moderatore tani dhe ke mundesi vete te nderrosh avataret /pf/images/graemlins/wink.gif Shkoi hidhi nje sy atje ke profili dhe shihe /pf/images/graemlins/smile.gif Ti shpetove /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per Boomspeed.com mire e ka Tranofilja. E hapin prap ata /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem pak durim.

Apache un nuk kam mundesi te ve asgje. Kam status po aq sa dhe ti, por do kaloje ndonje nga ata qe munden dhe do e vene /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hey Neo faleminderit.
now THAT helps
now i can have as much fun as i want /pf/images/graemlins/laugh.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

E tha e tha Neo, po mos abuzoni (shkelje rregulloreje) me kete ide, se ndryshe harrojeni Af e jo me avatar. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une