neta

Forumium praecox
Re: Avatars

a ka mundesi me ju besdis edhe nje her me ma nderru avatarin qe me permasa ma te medhaja duket mir po kshtu i zvogelum me ka dal kot.
Po patet mundesi deshta kte avatarin tjeter
mystic.gif

shume flm dhe na falni se jua merzitme /pf/images/graemlins/smile.gif

andu

Primus registratum

Futbollisto na more ne qafe na more
mittelgr100.gif

Une i shkreti pata besim te ty edhe me dore ne zemer thashe ta testoj njehere /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne fakt ne vend te atija linkut qe ndryshohet avatari ishte kjo (Administratori ka bllokuar avatarin tuaj. Ju nuk mund ta nderroni ate.) Deri ketu ok por puna eshte qe ne momentin qe ti hyn tek "Profili" linku i avatarit humbet, fshihet edhe pse ti nuk merresh fare me te.

Tashi taksirat e ke ta vesh edhe iher /pf/images/graemlins/wink.gif
PS: ...ne pranej jena ktu me ju hap pune juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
http://andui.netfirms.com/andu/avatars/boy.gif

streghina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Futbollisti:
[qb]avartaret jua kam bllokuar te dyve , besoj tani nuk duhet te humbin edhe po ndryshuat profilin, por kjo nuk i dihet, po deshet bejeni nje test njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti cun i hap vet pune vetes /pf/images/graemlins/smile.gif une e bera test dhe u fshi /pf/images/graemlins/frown.gif taksirati jot me e ven prap /pf/images/graemlins/smile.gif fjala magjike:pls /pf/images/graemlins/smile.gif
ciao.

Futbollisti

Forumium maestatis

Entoni, ka nje teme te vecante per titullin, por hajt mo kete hee po ta fal /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Fierakja, ke vene nje adrese faqeje jo fotoje, te lutem adresen e fotos.
Ju te tjeret e moret vesh problemin, mos lozni me profilin /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Futbollisti beje ti edhte njeher se se ndroj me une!

Me ate rast ma ndron nje cik edhe emrin posht ne
Wild Blood!!! wild navy bold dhe blood ne red bold!

E po te ra dhe kjo pune ne krahe! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Sindroma

lv sx sx

Edhe nje here po te doni se u zhduk kur shtova firmen thx /pf/images/graemlins/smile.gif shume

andu

Primus registratum

O Futbollisto po me e bo nji prove me e rujt avatarin (psh timin /pf/images/graemlins/smile.gif ) ne hostin e AF, ndoshta nuk e ben me kete problem /pf/images/graemlins/smile.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

jo boy nuk lejohet.
Andi, nuk eshte puna e hostimit, eshte nje bug ne prog e forumit, shpresojme ta rregullojne se shpejti ne ndonje version te ri.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]elio djali....m'vej i çik poshte avatarit kto kater germat K.I.S.S. nji roze ,nji jeshil,nji roze nji jeshil.rrofsh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
m'falni qe po e perseris çuna ...kom pershtypjen se nuk e keni lexu si postim.

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]elio djali....m'vej i çik poshte avatarit kto kater germat K.I.S.S. nji roze ,nji jeshil,nji roze nji jeshil.rrofsh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
m'falni qe po e perseris çuna ...kom pershtypjen se nuk e keni lexu si postim.[/qb]
Amon sa i udukum qe je !!!

Cuna ore :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif jepjani te puthmen shumengjyrshe cunit huj se vallaj bilaj u nda avatari gjys...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. tallem : se mos na vidhni edhe avatarin e jem !!!

/pf/images/graemlins/smile.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

une kam pershtypjen qe ja ke kerku elit /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: je dhe jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Titulli eshte okay faleminderit po nga avatari asnje shenje! /pf/images/graemlins/frown.gif

Mos u shqeteso ska gje shtyhet dhe keshtu!

eM

Futbollisti

Forumium maestatis

une e shikoj per bukuri /pf/images/graemlins/frown.gif . Provo nje here ti fshish internet temp files, nqs nuk i perdor cookies...

tutu

Primus registratum

c'o kjo mi?
jo, jo mos ia vini se iu nderru mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif