albana

Lara Croft
Re: Avatars

Blendi me shkruaj pak dhe dhelper se ai krahasim eshte vepra jote /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Degjo!Njeriun e mire perhere e keqkuptojne.Nga shoqeria te hapen namet e keqija dhe ti e di me mire syri se nami i thone.Te betohem Djepo qe vajze me te urte dhe te padjallezuar se une nuk gjen po jo qe jo ne mos sot neser dhelper me thone.Nuk e di ku bazohen se une per shenjtore e njoh veten /pf/images/graemlins/blush.gif

FALKO

Forumium maestatis

Ema shume te faleminderit , por nese do t ekishte mundesi do te doja qe ti vije kete avatar anetarit Emanuela *numri i anetartit 229
tink6_small.gif

rrofsh e shume e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Nuk e di ku bazohen se une per shenjtore e njoh veten /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
...Qe paska pas edhe dhelpra shenjtore, kte tani po e mar vesh. Per mua dhelpra ka qene gjithmone personifikim i dinakerise.

Po ti, shenjtore dinake je albana?

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]Ps: shyqyr qe je tranofile e krymat ste bojn gjo...mos me boj te t'gjej avatar me molle /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...ah sa po m'pelqeke tani /pf/images/graemlins/laugh.gif Ma ke bo qefin aq shume...sa s'di ca t'them.

Syte e tu, Syte e tu.
Me gjith dritat qe kam pare
Me gjith yjet rrezeart....
shembellejn....Syte e Tuuuuuuuuuuuuuu

:thumbsup:

andu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Futbollisti:
[qb]jo boy nuk lejohet.
Andi, nuk eshte puna e hostimit, eshte nje bug ne prog e forumit, shpresojme ta rregullojne se shpejti ne ndonje version te ri.[/qb]
Kur te bohet noi gjo na boj noi fershellime /pf/images/graemlins/laugh.gif se ne mezi po presim me u fut ke ajo der or trim :tipsy:

Xhada

Primus registratum

hewwo hewwo kete desha une nqs eshte e mundur
hula.gif
poshte emrit dua PiCiRuKjA LaLeS
ajt na rrofshi sa malet

oneo

Forumium praecox

ndryshova nick dhe me hoqi avatarin.
nese ka mundesi vereni perseri
9bb9843a3da44a70d37da.jpg

doja te ndryshoja nickun ne ate qe kam pasur, nuk ma pranoi, me thote qe dikush tjeter e ka zene. Nuk eshte e mundur per pune 1 minuti. Duhet te shihni nese forumi ka ndonje problem. Thx

oneo

Forumium praecox

kur dua ta ndryshoj nickun ne ate qe kam pasur me jep kete mesazh

The login or public display name that you are trying to use has been reserved by an existing member. Please select another.

oneo

Forumium praecox

ne rregull fare. E provova te ndryshoj emrin dhe e pranoi, vetem se tek postimet e mia te meparshme ngeli ende emri i vjeter. WHY???

Megjithate ai problemi qe ka qene s'eshte me. THX

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]kush me gjen nje foto me seksi se kjo ? :rolleyes: [/qb]
rei-z008-%20girl%20and%20tech%202.jpg

elektra.jpg

rosa_rossa.jpg

Kjo e fundit eshte me e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

mgjth nuk e di :rolleyes: :rolleyes:

Futbollisti

Forumium maestatis

Psyche, e kemi perseritur here pas here (ju lutem lexoni postimet e meparshme perpara se te beni pyetje), po te ndryshosh dicka ne profil u iken avatari. Me versionin e ri te programit te forumit, pritet te rregullohet ky problem.
Per punen e atyre postimeve qe ngelet emri i vjeter ka te beje me nje dicka qe duhet te beje admin per ta rregulluar, ose e rregullon fourmi vete brenda nje kohe te caktuar, zakonisht nuk shkon me shume se 24 ore.
Naten e mire edhe pse ketu u be mengjes /pf/images/graemlins/frown.gif