Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

mos ma nxir me fotografine aty se nuk dua te behem publik pastaj kam kohe qe se shof veten ne pasqyre......

hot

Hotgirl
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

ate qe ke yll e ke!! tregon qe je i "ri" i fejum gungac edhe kacurrels /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

kjo per zeqo pilafin

risotto_milanese.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] mos ma nxir me fotografine aty se nuk dua te behem publik pastaj kam kohe qe se shof veten ne pasqyre...... [/qb]
Pranej ene mjekra te vika era VAJGURI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rruje mer se nuk ta kon grepin.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Pranej ene mjekra te vika era VAJGURI
Rruje mer se nuk ta kon grepin.

po ca me i bo mor nuk kam bo no nji koncert keto kohet e fundit dhe skam kokerr leku imagjinoje as me ble i brisk.pastaj pyti gocat pyti si i dun burrat me lesh apo pa lesh pyti pyti.... e perdor mjekren per arme gjuetie

Erison700

Forumium maestatis

iiiii mos thuj qe ke ngel pa brisk. Jo vetem mjekra rruhet ene gocat friksohen kur e shohin pa rrujt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Futja mer babe me tjegull rrogazhine!!
Xander pershendetje robo :wave: :thumbsup:

hot

Hotgirl

cunat me lesh bin era vajguri!! personalisht i du pa lesh ke mjekra(ose icik fare pranohet) ne ke gjoksi :lol: :lol: :eek:

olti

Neo

Ke gjoksi, po apo jo?! :devil: :goofy:

hot

Hotgirl

pa lesh ke gjoksi /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Mos!! M'preve krahet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

:lol: :lol: pse mo ke shum ke gjoksi ti e??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] cunat me lesh bin era vajguri!! personalisht i du pa lesh ke mjekra(ose icik fare pranohet) ne ke gjoksi :lol: :lol: :eek: [/qb]
taman si une i doke

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Futja mer babe me tjegull rrogazhine!!
Xander pershendetje robo :wave: :thumbsup: [/qb]
hihihihihihi tjegull thot blendi :lol: :lol: :lol:

:wave:

Erison700

Forumium maestatis

[qb] cunat me lesh bin era vajguri!! personalisht i du pa lesh ke mjekra(ose icik fare pranohet) ne ke gjoksi :lol: :lol: :eek: [/qb]
Mos ma reklamo si shum ket parfumin...E kam perdor vete i pari.
Sidoqofte nese te pelqen edhe ty do te thote qe kemi shije te perbashketa. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

iiiiiiiiiiiii PO MUA AVATAR, MEQE JAM EDHE NICE PRANDAJ!!!

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb]
Mos ma reklamo si shum ket parfumin...E kam perdor vete i pari.
Sidoqofte nese te pelqen edhe ty do te thote qe kemi shije te perbashketa. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif firmen e ke 1-sh :thumbsup: