Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

Rambla

Primus registratum
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

ej meqe i paskeni gjet te gjitheve nganje avatar, ma gjeni dhe nje mua :rolleyes: .nese nuk ju ispiron gje nick-u, gje nje avatar tipo menefregist, indiferent, kontradiktor....gjej si ta dush ti!!!

thank's

:thumbsup: nice teme!

FALKO

Forumium maestatis
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] o Sandro me gjej edhe mua ndonje sa per fiksim mo se qeke mjeshter fare per keto gjera :goofy: :thumbsup: [/qb]
shi si e korrupto tjetri..ka hall qe tja gjeje te bukur sandri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bukuria eshte relative hote, avatar te jete po nuk ankohem une, ishalla te pelqen ty edhe jemi ne rregull /pf/images/graemlins/wink.gif

FALKO

Forumium maestatis

Mace. po ketu jane bere albume me avatare per ty apo nuk kenaqesh ti ee /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Erison700

Forumium maestatis

Per Falkon

Kjo eshte pak...................

aquila.jpg

falco.jpeg

Goca

Primus registratum

Po une e kom mire kete qe kam?

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[qb] Po une e kom mire kete qe kam? [/qb]
Nuk po e gjej dot foton e Refik gabelit. /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

P.s.
E kishte karroc me dy kuaj :goofy:

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Per Falkon

Kjo eshte pak...................[/qb]
hahahahhahahah, kjo eshte e madhe fare, o hote plasi syte edhe me thuaj si te duket. E ka gjet apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :goofy:

Erison700

Forumium maestatis

Kto jan per puuulafin

riso.jpg

Riso.gif

segreti.jpg

I love new york

Primus registratum

Xandro nga humbe me
se pastaj ankohesh qe t'kemi harru :smash: :smash: :wave: :wub:

hot

Hotgirl

[qb]
Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Per Falkon

Kjo eshte pak...................[/qb]
hahahahhahahah, kjo eshte e madhe fare, o hote plasi syte edhe me thuaj si te duket. E ka gjet apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :goofy: [/qb]
fix fare ta ka gjet..

bebivogel

Forumium maestatis

Sapun Rrogozhine shife cte kam gjetur ... mos me thuaj qe kjo sdo te te rrisi biznesin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
soap.jpeg

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

[qb] Mace. po ketu jane bere albume me avatare per ty apo nuk kenaqesh ti ee /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
<ul type="square">
[*]E DU NJE TE AVATARI PERSONAL SE NUK ME PELQEN AJO QE KAM
[/list]

romeo

Forumium maestatis

mua me pelqen ky qe kam , po jam kurioz te shoh se çfare do me gjeni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

FALKO

Forumium maestatis

Ok me. Ta prish une ty /pf/images/graemlins/wink.gifja hudhi nje sy ketyre.
Gjumi drekes /pf/images/graemlins/smile.gif
cat.hammock.gif

perserkatze.gif
springender_perser.gif
putzendeperser.gif
Cat_wolle.gif
wollknaeul.gif
tiger_wurst.gif

FALKO

Forumium maestatis

laufende_perser.gif

gefangen.gif
pc_katze.gif
Traumkatze.gif
liegekatze.gif
haengematte.gif
bs_loewe.gif
katze_pfote_leckt.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

u thnx thnx thnx
po amnan mos ma kujto gjumin se vdiqa

jam grit qe ne mengjes pata nji test sot dhe
kam ardh ne fakull qe ne mengjes

Falko je si shpirt :thumbsup: :thumbsup:

FALKO

Forumium maestatis

perser_schmett.gif
nuckelkatze.gif
perserfenster.gif
cat_hullahopp.gif

Ankohu po deshe tani /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

mgjeni edhe mu nai avatar me, se njela me kte flamurin amerikan :rolleyes: