Autoriteti i femres drejtuese

S6T6N6

Forumium maestatis
Autoriteti i femres drejtuese

Kam vene re me vemendje sjelljen e femres kur eshte titullar apo drejtues i ndonje institucioni. Ajo eshte gjithnje e ashper, e rrepte, koncize dhe gjate gjithe kohes te terheq vemendjen ne forma te ndryshme per te te treguar se eshte "AJO" qe komandon.
Ju c'mendoni valle?! "E gjithepushtetshmja grua" vjen vetem si pasoje e diskriminimit te saj ne shekuj, si kompleks personal, si natyre e femres apo... apo ma thoni juve

Diskutim te mbare!

Guest
Re: Autoriteti i femres drejtuese

Une do te thoja pasoje injorance :shrug: ska lidhje me diskretitimin e femres. :cool: Duke qene ne pozite, shume femrave fillon t,ju pelqeje vetja...etjDo te thoja kjo ndodh tek ato vajza me shume qe nuk meritojne post te tille dhe qe sju besohet as vete si kane arritur deri aty,ndryshe per to do te ishte dicka me se normale "posti " apo "pozita" qe kane arritur.

:wave:

@d@

Primus registratum

Pse meshkujt mendojne /diskutojne gjithmone se posti drejtues i nje femre eshte i pamerituar?
Nga injoranca, apo nga zilia?

Ti fantazia(cope -cope e paske ate te shkrete) i referohesh ndoshta nje nr fare te vogel femrash qe kane arritur(me menyra te #) te kene nje post sot ne Shqiperi.Une nuk do i referohem fare kesaj kategorie(se po ti referohem jane shume pak femra sot ne shqiperi qe kane nje post ne krahesim me meshkujt),biles as dua te diskutoj fare per shqiperine.
Nje femer e zgjuar, intelektuale, e edukuar, e vetedijshme me detyren qe i eshte ngarkuar, eshte e denje per nje post drejtues , biles shume here me e denje se kushdo mashkull i zgjuar,i edukuar...etc etc...

Ps. s'eshte aspak e vertet, qe ajo eshte e ashper apo do te tregoj qe ketu komandon ajo..eshte egoja juaj qe e shikon si te tille.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jepi pushtet femres dhe ajo do te sundoj boten /pf/images/graemlins/wink.gif
ose ose ...pas nje burri te famshem ,fshihet nje grua e zgjuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

@D dihet qe i jam referuar nje pakice,pasi une nga pervoja nuk kam pasur ndonje te keqe nga femra ne pozite,jo per ndonje gje se kam qene vete ajo :lol: por jo e kesaj pakice :thumbsup:

@d@

Primus registratum

Rrofsh qe e ndryshove ate postim, se per zotin po me vinte turp qe jam femer /pf/images/graemlins/frown.gif

Joy

Primus registratum

Mendoj se autoriteti i femres vjen nga fakti qe gjerat i ben me konçize kerkon kualitet cilesi sasi te gjitha se bashku, per te qene sa me efikase ne punen e saj....kjo shume meshkujve i shkakton alergji qe e quajne "i duket vetja sikur ça me qene, u bone edhe femrat etj, etj"
:goofy:

picasso

Forumium maestatis

shume gjera e bejen te jete e tille.
jo gjithmone eshte ashtu.
por per arsyet sipas mendimit tim eshte se ,cdo proces i vonuar kthehet ne nje lloj manie.
po te shofesh komunizmin po cdo lloj pushteti ,qe vjen me vonese(qofte kjo edhe trashgimia e nje princi per tu ber mbret)vjen shume e dhunshme.dhe nga keto kemi raste sa te duash.psh rastin e sulltani mehmetit qe vrau te atin dhe vellain per te pasu pushtetin.dhe sot femrat qe kane pushtet zakonish jane ato qe verte jane te etshme per pushtet.kjo eshte edhe tek burri.por tek burri kane pushtet edhe ata qe nuk jane te etshem per te.pra ka shume burra me pushet.dhe nje pjese e tyre as qe ua ndjen fare per pushtet.
do t'tju them nje rast sa banal aq edhe per te qesh dhe ironik.dkur ka ndenjur si kryetar kooperative nje njeru per 20 vite.dhe e di si thuhej ne mbledhje kur zgjidhej"po ja leme mith(b'yth)Jakut.
e thoni kete sikur po ja ngecnin fajin.pra nga njerez te till ata nuk kane vuajtur se ai nuk ka qene i etshem.
ka edhe nje element tjeter.femra edhe ne makine.apo ne cdo gje qe eshte risi per te ato jane instiktivisht me te kujdeshme.dhe dua te tregojne qe dine te ja dalin(pra japin shembull)kjo eshte gati detyr.

Joy

Primus registratum

Pas nje pushtetari apo burri ne pergjithesi, ka qene eshte dhe do te jete nje grua e mendshme...!!!
s'ka nevoje per koment tjeter se flet vete

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Joy:
[qb] Pas nje pushtetari apo burri ne pergjithesi, ka qene eshte dhe do te jete nje grua e mendshme...!!!
s'ka nevoje per koment tjeter se flet vete [/qb]
vetem se me duket se ke dal ne ara.je jasht temes.nuk po flitet kush komandon sot.po flitet per nje lloj prepotence.(qe per mendimin tim e prish imazhin e njriut,aq me teper te fmren)qe konsiderohet si nje kirijese e brishte dhe shume delikate.

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]
[qb] Pas nje pushtetari apo burri ne pergjithesi, ka qene eshte dhe do te jete nje grua e mendshme...!!!
vetem se me duket se ke dal ne ara.je jasht temes.nuk po flitet kush komandon sot.po flitet per nje lloj prepotence.(qe per mendimin tim e prish imazhin e njriut,aq me teper te fmren)qe konsiderohet si nje kirijese e brishte dhe shume delikate. [/qb]
Ti me duket po flet kodra pas bregut, pse mer robo te duket femra e brishte ty?
nuk e mban mend ti Zhan D'Ark, Shote Galicen te shoqen e Klintonit etj etj te kane prish gje imazhin ty? :mad:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
vetem se me duket se ke dal ne ara.je jasht temes.nuk po flitet kush komandon sot.po flitet per nje lloj prepotence.(qe per mendimin tim e prish imazhin e njriut,aq me teper te fmren)qe konsiderohet si nje kirijese e brishte dhe shume delikate. [/qb]
Ti me duket po flet kodra pas bregut, pse mer robo te duket femra e brishte ty?
nuk e mban mend ti Zhan D'Ark, Shote Galicen te shoqen e Klintonit etj etj te kane prish gje imazhin ty? :mad: [/qb]
a te keqen a te keqen.ok varja.si te duahs ti e leme.por ketu nuk fletet as per shejtor si Zhan dark,e as per hernj si shoto galica.keti flitet per njerez te thjeshte ne jeten e perditshme.
me pushtet eshte edhe nje mesuese.edhe nje moderatore ketu.pra flitet per njerez normal.dhe femra ne pergjithsi eshte cilesuar si e brishte dhe delikate.dhe masa e njof une shtu eshte.per ty nuk e di.ti ndoshta i njef te ferta e te egra.

Alanis

Primus registratum

Burrat komandojne boten, grate komandojne burrat. /pf/images/graemlins/frown.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb] Burrat komandojne boten, grate komandojne burrat. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
shof burra shume te lodhur.

Alanis

Primus registratum

[qb]
[qb] Burrat komandojne boten, grate komandojne burrat. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
shof burra shume te lodhur. [/qb]
Keshtu funksionon bota miku im, megjithate eshte nje "komande" qe na pelqen te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb]
[qb]
Keshtu funksionon bota miku im, megjithate eshte nje "komande" qe na pelqen te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mr Love ke te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif eshte si puna e asaj shprehjes:
Grate sdine te luajne asnje loje,por fitojne gjithmone. :wave:

mariza

Primus registratum

Femrat kurre s'mund te arrijne aq suksese te rendesishme ne jete sa meshkujt , sepse ato s'kane afer vetes bashkeshorte qe kishin per ti keshilluar !
MEK LEJN

ashper, e rrepte, koncize dhe gjate gjithe kohes te terheq vemendjen ne forma te ndryshme per te te treguar se eshte "AJO" qe komandon.
Nuk arij akoma ta kuptoj c'te keqe ka ketu :confused: ,ne nje marredhenie pune c'do te doje te kishte me shume apo me pak.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
[qb]
[qb]
Keshtu funksionon bota miku im, megjithate eshte nje "komande" qe na pelqen te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mr Love ke te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif eshte si puna e asaj shprehjes:
Grate sdine te luajne asnje loje,por fitojne gjithmone. :wave: [/qb]
nuk kam pare asnje vajze te mos qahet.
mua nuk me pelqen te komandoj.me pelqen te ndreq gjerat qe nuk shkojne.
flavoi orelio ka then:nella vita ci sonno i perdenti e i vincenti.io sono u paregiante.
dhe une jam, si flavio.dhe e di ca shijeje ka...?!?!!??!?!?!nuk gjykoj ata qe dua te komandojne.dikush duhet ta bej.(edhe pse mua kurr askush nuk me komandon,jam tip free)
por po ju them nje gje.prepotenca eshte vyrtyt i te pafuqishmit.atij qe ka nje karakter te dobet dhe mundohet ta mbulloje duke ber gjoja te pushtetshim.

TeanD

Primus registratum

Pyetje. C'farë kanë të përbashkët burrat dhe dyshemetë me pllaka?

Pergjigje. Nëse i shtron mirë, mund të ecësh mbi to për vite të tëra.

Artemis

Primus registratum

Pyetje. C'farë kanë të përbashkët burrat dhe dyshemetë me pllaka?

Pergjigje. Nëse i shtron mirë, mund të ecësh mbi to për vite të tëra.
:lol: sa e bukur kjo dhe sa e vertete!
... C'do individ ne pozite te jonatyrshme vepron jonatyrshem! Por meqe po insistohet ne aspektin mashkull- femer-pushtet, atehere me gojen plot them qe Pushteti eshte i Mashkullit kurse femra vetem mund ta aktroje ate me mire!
Une kam profesion i cili me imponon "pushtetin", ai eshte i nenkuptueshem d.t.th nuk kam luftuar per ate andaj edhe jam e c'ngarkuar nga ky komplicitet. "Urdherat" e mija mundem shume leht ti shendrroj ne "deshira" e "te nenshtruarve te mij" dhe kjo sjell produktivitetin.

( ve bast se te tani jeni shume kurreshtare per profesionin tim :devil: - Art Art Art :cool: )

p.s Me te keqijat jane ato femra qe edhe ngjajne si meshkuj... cfare kompenzimi i lezetshem eshte "pushteti" per ato, o zot e cfar tmeri per nepunesit!