Automjeti Nano ka timon që digjet

Albforumi

Primus registratum
Automjeti Nano ka timon që digjet

Duke marrë parasysh se bëhet fjalë për automjetin më të lirë në botë, ka qenë vetëm çështje kohe se kur do të paraqiten problemet e para. Megjithatë, nuk i kemi pritur kaq shpejt.</p>


Gazeta The Times of India raporton se blerësit e automjetit Nano kanë paraqitur problemin me timonin i cili shkakton zjarr në të. Arsye për këtë janë instalimet elektrike tek ndezja elektrike e cila shkakton nxehjen e plastikës, tym dhe ndezje spontane.</p>


Dy blerës tani i kanë kthyer automjetet e tyre Nano tek distributori i cili ka evituar problemin pa shpenzime shtesë, derisa blerësi i tretë ka vendosur ti drejtohet policisë.</p>


Tata tani për tani nuk ka vendosur për tërheqjen e Nanos, mirëpo prodhuesi indian megjithatë do të bëj testimet e modeleve të reja para se tua dorëzojë pronarëve. /Telegrafi/</p>
</p>
Ky artikull eshte marre nga: http://www.autolajme.com/?p=1016. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.autolajme.com/?p=1016
 
Top