Ashashi

sataniku

Primus registratum
Re: Ashashi

Sesht tamam kenaqesi... esht dicka me shum /pf/images/graemlins/laugh.gif te pish bar dhe te behesh dru se ke iden si ndihesh.... ka dhe menyra te tjera per tu kenauqr por cdo gje qe ben ka bukurin e vet nga shum gjera qe ka per tu kenaqur un kam zgjedhur barin... cte them.. /pf/images/graemlins/laugh.gif beheshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh keqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq laleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee harron jeten per ato momente qe je dru je ne nje jet tjeter jasht realitetit monoton.. lol

Loredana

Primus registratum

HAshashi seshte keq vetem se une nuk e pi sepse me hapet shume oreksi dhe pastaj i futem frigoriferit me koke. Mbaj mend qe kur e kam provuar per here te pare, kisha aq shume uri saqe e merrja buken dhe e puthja. AHahahah crazy shit. Tani kam hequr dore. :devil:

sataniku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Me then te drejten era e 1 2 deri te e 3 ste ze tamam... Pastai e shikon tamam efektin /pf/images/graemlins/laugh.gif ehhhh me ka ik truri per bar sidomos tani qe jam ne kosov per motive ... mezi pres te shkoi ne tr 24 or tap 24 or nje njeri tjeter qe sbesoi qe me menyra te tjera mund te ndryshoi njeriu... Dhe esht nje ndryshim mjaft i bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse hihihi jet e poshter

OveRDoza

Primus registratum

Per Te gjith Hashash"pirsit , ne jet njeriu duhet te ket prirje per te provu shum gjera nje nder me e plota qe mund te bej njeriu esht te Tymos sa her ti doj shpirti /pf/images/graemlins/smile.gif Ti cradle_of_filth
qeke pervers i hashashit ste dija kaq gjithsesi me pelqeka idea qe paske marr inisiativen me hap ket tem, un sa per dijeni Hshash Pirsa kam i sugjerim dmth aeroprtit NeN TeReza ti nderrohet pa iu ofendu fama dhe xhestet humane qe ajo ka be ,dmth me pak fjal Aeroprti ti nderrohet emri dhe ti vihet "Mirse Erdhet Ne Kolumbi" cradle_of_filth
mos pi shum se te ben keq per memorien /pf/images/graemlins/tongue.gif

cradle_of_filth
ajo bima qe ti ke ren ne dashuri eshte shume me vlera prandaj mirmbaje ! ujite prashite sa her te jet nevoja.!

sataniku

Primus registratum

Si ka mundesi qe te gjith njerzit qe se pin ashashin thon gjera te kqija per te .... Ata qe e provojn disa her dhe e len, nuk flasin shum per te. Ai qe e pi rregullisht thot esht nje gje shum 1 /pf/images/graemlins/laugh.gif Nese doni bejm pak debat per ashashin? Lulia ime dashur esht djegur /pf/images/graemlins/frown.gif Para nja 3-4 ditesh e piva dhe teken e fundit nejse... Per ate me lart i kam ven re dhe i kam pyetur vet shum veta kur kan pir per her 1-2-3 e kshu me rradh /pf/images/graemlins/smile.gif Deri me sot skam gjet ndonje gje tjeter qe te ben afersisht efektet e barit... esht gje e lezetcme kur behesh dru per shum gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cradle_of_filth:
[qb] Si ka mundesi qe te gjith njerzit qe se pin ashashin thon gjera te kqija per te .... Ata qe e provojn disa her dhe e len, nuk flasin shum per te. Ai qe e pi rregullisht thot esht nje gje shum 1 /pf/images/graemlins/laugh.gif Nese doni bejm pak debat per ashashin? Lulia ime dashur esht djegur /pf/images/graemlins/frown.gif Para nja 3-4 ditesh e piva dhe teken e fundit nejse... Per ate me lart i kam ven re dhe i kam pyetur vet shum veta kur kan pir per her 1-2-3 e kshu me rradh /pf/images/graemlins/smile.gif Deri me sot skam gjet ndonje gje tjeter qe te ben afersisht efektet e barit... esht gje e lezetcme kur behesh dru per shum gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
yo cradle... me dimo burgir(me fal se nuk di si shkruhet emri itij) dhe me bar you get a god buzzzzzzzzzzz,une e kom te perditshem para se te bi ne gjume dhe flej si qingj lale malli i mire ska brire.per ata qe se kane provu thuaju ta provojne pastaj te bojne komente.... :wave:

S

Scorpion

Guest

Or cradle_of_filth dru ke qene kur e hape kete teme mer, shihje pallate dhe lule perqark eee
Me qafsh hajde me tako te te jap pak bar hollandez qe ma ka sjelle njeri. Ka cilesi te mire. sdo zhgenjehesh. :rockband:

sataniku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif lool Aman re Scorpion pi ti bar!! /pf/images/graemlins/tongue.gif neser mbaro shkolla kur te vi ne tr do flasem ne chat dhe nese do takohemi dhe e pim ndonje teke /pf/images/graemlins/smile.gif se me ka ikkkk truriiiii per ashashhhhh plakoooooooooooooooo do behem keq kur te vi ne tr njerez mos pini shum bar ju qe jeni ne tr sepse me kete oreks per bar qe jam pupupup sdo me dali /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

Ec e dredhim nji nga dahoni rrems!
rauch08.gif

HUMER

Primus registratum

PO JU QENKENI TE ETUR PER HASHASH PO SI TJA BJOJ UN QE MKA ARDH MOJ TE HUNDES MARJUHANA SKA DITE MOS E BOJ NGA NJI TRASHE ME MY GIRLFREND.

TEDI

Valoris scriptorum

Tani shpjegohuni Ashashi o Hashashi Apo o Kur shkoni m DIsko ne pini alkol ne Cinare se spo e Kapitojm ... T Morim Pjes apo t RRim Jasht ksaj gjoje ne Teme ... Po t Jet disko ne cinare Dahoni jo Ashashi apo Hashashi ka po vijm nryshe futini seris per qejf tuj t Vini n Delir qe t vini ke Festa jon ...Po e Bom ...

pinkparadise

Forumium maestatis

mmmmmm... i ke parasysh karamele zanat???
edhe ajo ashtu eshte vetem se nuk ka qese te kuqe persiper, edhe nuk shitet ne dyqan (perveç hollandes)