Ok OkS'kam nevojë ti besoj një qënie imagjinare, se kam prekur fundin e marrëzise, skllavërim mendjes veçanërisht për mendjet e masës!
Po flitet për tjetër gjë në këtë postim.
Të dyshosh është njerzore, të besosh është mbinjerzore .....E bukur kjo shprehje Po ku edi i ziu njeri cfar do ndodhi?
Jam kurioze..kto 'shprehi' i lexon gjekundi apo made by yourselfTë dyshosh eshtë njerzore, të besosh është mbinjerzore .....
Jam kurioze..kto 'shprehi' i lexon gjekundi apo made by yourself
Njeriu si qenje delikate Shpreson dhe Beson...! Ai njeri qe nuk shpreson dhe beson do te thot qe ka probleme me veten.Të dyshosh është njerzore, të besosh është mbinjerzore .....
Të dyshosh është njerzore, të besosh është mbinjerzore .....
Lexoj, por kurë gjërat jan të thjeshta mjafton të japësh një mendim të sinqert ...Jam kurioze..kto 'shprehi' i lexon gjekundi apo made by yourself
Një njeri pa problem do të thotë ose sja ndjen per asgjë ose ka vdekur ( per fat të keq ) ....Njeriu si qenje delikate Shpreson dhe Beson...! Ai njeri qe nuk shpreson dhe beson do te thot qe ka probleme me veten.
hajde arsyetim hajde.1_si jap llogari askujt
2_nuk do lej cigaren, sdo nddrroj stilin e veshjes, apo tsjelljes
3_nuk do rrij gjith kohes jo a mshko buzkuqi a mshkon peneli a mshkojn floket kshu apo ashtu
4_nuk pres nga casti ncast qe tme thot kam 1 tjeter
5_nuk pres qe tkem 1 mashkull nkrah tjem e lumtur
6_ka e nga ato meshkujt qe duan 1 femer tbukur siesi te hapen para shokve
7_jam mesuar vetem. sdua qe zemra ime tperjetoj serish gabimet e 1 viti ma para
ja arsyet qe dua trrij beqare
jo breh asnjo si plotso kto pikahajde arsyetim hajde.
po nqs 1 mashkull i ploteson te 7 pikat me lart?
Jam zhgenjyer 1 her e nuk dua tperseris tnjejtin gabim ma mir beqare
heret esht te nderrosh mendje por do nderroshJam zhgenjyer 1 her e nuk dua tperseris tnjejtin gabim ma mir beqare