Arsyet përse meshkujt dhe femrat zgjedhin beqarinë

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
S'kam nevojë ti besoj një qënie imagjinare, se kam prekur fundin e marrëzise, skllavërim mendjes veçanërisht për mendjet e masës!

Po flitet për tjetër gjë në këtë postim.

Monroe

Valoris scriptorum
1_si jap llogari askujt
2_nuk do lej cigaren, sdo nddrroj stilin e veshjes, apo tsjelljes
3_nuk do rrij gjith kohes jo a mshko buzkuqi a mshkon peneli a mshkojn floket kshu apo ashtu
4_nuk pres nga casti ncast qe tme thot kam 1 tjeter
5_nuk pres qe tkem 1 mashkull nkrah tjem e lumtur
6_ka e nga ato meshkujt qe duan 1 femer tbukur siesi te hapen para shokve
7_jam mesuar vetem. sdua qe zemra ime tperjetoj serish gabimet e 1 viti ma para
ja arsyet qe dua trrij beqare

MysteriousMan

Valoris scriptorum
1_si jap llogari askujt
2_nuk do lej cigaren, sdo nddrroj stilin e veshjes, apo tsjelljes
3_nuk do rrij gjith kohes jo a mshko buzkuqi a mshkon peneli a mshkojn floket kshu apo ashtu
4_nuk pres nga casti ncast qe tme thot kam 1 tjeter
5_nuk pres qe tkem 1 mashkull nkrah tjem e lumtur
6_ka e nga ato meshkujt qe duan 1 femer tbukur siesi te hapen para shokve
7_jam mesuar vetem. sdua qe zemra ime tperjetoj serish gabimet e 1 viti ma para
ja arsyet qe dua trrij beqare
hajde arsyetim hajde.
po nqs 1 mashkull i ploteson te 7 pikat me lart?

MysteriousMan

Valoris scriptorum
1: Dhenia e llogarive ka disa limite ku partneri sduhet te jete mbytes por ama qendron ne te dyja palet ne te kundert kalon ne nje fare menyre ne problemin: sma ndjen cfar ben, nese duheni apo pelqeheni keni disa gjera te perbashketa ku idete tuaja bashkohen.
2: Cigaren mir ben ta lesh per shendetin tend por sbesoj se nje mashkull ve nje kusht te till, mund te jete i pa kenaqur ne kete aspekt por kaq
3: cdokush mund te japi nje mendim por ti mos zgjidh mashkull estetist apo kush meret me kete pjese
4: Mos patsh hajvan, kjo vlen per te dyja gjinite
5: Ndonjehere njerzit plotesojne njeri tjetrin por ske pse behesh totalisht e varur nga dikush
6: Mos zgjidh cunin e mamit bukur, zgjidh dike qe te vlerson bukurine dhe e trajton si dicka "private"
7: gabimet jane njerezore :), uroj mos te perseriten per te miren tende megjithate barrierat ngrihen per tu kapercyer

tani ske arsye te jesh beqare :D

Balahk

Locus omnem
Nuk kam ndermend me e zgjedh...por mendoj se kur njeriu kalon nje fare moshe,e ka shume te veshtire te nderroj stil jete.i pelqen ashtu vetem pa i dhene llogari partnerit/es,edhe pa u futur ne hallet e te qenurit cift,ose familjar.