Arrin ta Tradhetoje apo jo ????

bebi

Primus registratum
Re: Arrin ta Tradhetoje apo jo ????

roza, sikur t'isha edhe pak ma e trashe se jam /pf/images/graemlins/laugh.gif do t'ka kisha kuptu se ca thu.
po per momentin, m'kap truni t'kunderten ktu /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

zoge po ça jane kto muhabete moj t'marrsha t'keqen /pf/images/graemlins/lol.gif

ajo shoqja q1 qesh kot s'qesh
ndoshta ka 5 here ma potencial se ti po mund ti kete ndodh ndoj kundershembull q1 e hedh poshte ate teoremen tande /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

nejse /pf/images/graemlins/kiss.gif te dyjave se ju du fort /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

t'ka ra spata n'mjalt itesh me puthjen, se sa bana dushin e vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif, e jam ba si lepurush /pf/images/graemlins/blush.gif

tush, per djem t'pashem, inteligjent e me pare s'vujm' ktej ka rri un'. puna asht se ket' testin me xan TAN ca t'm'kapin syni, se kam pa prov', prandej s'di sa mund t'baj n'ket' fush. per ma teper jam dembele me 5 yje. ca me ba, m'kan' msu keq, s'm'lan m'u lodh.

m'kan' me kimet si shqiptare q1 jam /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum

zoge po ça jane kto muhabete moj t'marrsha t'keqen /pf/images/graemlins/lol.gif

ndoshta ka 5 here ma potencial se ti po mund ti kete ndodh ndoj kundershembull q1 e hedh poshte ate teoremen tande /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

nejse /pf/images/graemlins/kiss.gif te dyjave se ju du fort /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

t'ka ra spata n'mjalt itesh me puthjen, se sa bana dushin e vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif, e jam ba si lepurush /pf/images/graemlins/blush.gif

tush, per djem t'pashem, inteligjent e me pare s'vujm' ktej ka rri un'. puna asht se ket' testin me xan TAN ca t'm'kapin syni, se kam pa prov', prandej s'di sa mund t'baj n'ket' fush. per ma teper jam dembele me 5 yje. ca me ba, m'kan' msu keq, s'm'lan m'u lodh.

m'kan' me kimet si shqiptare q1 jam /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

e di moj shake /pf/images/graemlins/laugh.gif
a e ke vu re se te puthi rradhe e permalle, dmth veç kur ban dush /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

nejse ti pse je shqiptare gjthsesi ruju se vjen ndoj peshkaqen e te han me gjithe koca si ate shoqin athere /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ishte me duket figurative shprehja e rozalines. ajo donte me duket te thosh qe edhe femrave po si meshkujve u punon fantazia kur shohin çuna te pashem.
dhe kjo mjafton them. bile nje goc e ka shume me kollaj te fuse ne dore dhjetra meshkuj sesa nje mashkull dhjetra femra.

vetem se diferenca midis femres dhe mashkullit nuk eshte tek MENDJA, por tek NATYRA e perberjes. pra eshte me shume fizike ose fiziollogjike se mentale çeshtja.

kete u mundova ti shpjegoja, ndoshta keq, rozalines.

bebi

Primus registratum

tush, mos ki marak, se peshkaqenit i kalxoj brrylin n'koh' /pf/images/graemlins/laugh.gif

tjeta jote zog, s'jam pergjumshem mor, se 10.30 am monday, ktej ka un'. plus public holiday (pushim dmth) /pf/images/graemlins/rockband.gif prandej kto skjarimet ishin t'panevojshme.

tushi

Valoris scriptorum

zog futja ne dore e mashkullit e femres kane nji ndryshim te madh

dmth nji femen sakate e shemtume e budallice mund te flejne me 500 meshkuj po kjo s'don me thane se i ka fut ne dore

dmth nuk ashte aftesi e saj

kurse nks nji mashkull e ban kete gja ndoshta puna ndryshon pak

mundet siç thu ti puna asht pak edhe tek instikti fiziologjija apo ku di une /pf/images/graemlins/shrug.gif

zog

Primus registratum

sado bullice te jet nje femer ajo mendoj fut me kollaj ne dore nje mashkull, sesa nje mashkull bullic nje femer.

dhe bile ky kollajllik vjen prej ndryshimit fiziollogjik qe megjithese po e perseris asnje nuk po e kupton.

tradheton me kollaj (nuk humb gje, bile nje mashkull i virgjer konsiderohet i humbur, ndersa nje femer e virgjer me vlera) mashkulli sesa femra. e kjo tradheti natyrale e shpie me kollaj ne gracke. nuk qe kot fakti qe agjentet me te medhaja ne lufterat e fundit boterore (mata harri, etj) ishin femra.

tushi

Valoris scriptorum

sado bullice te jet nje femer ajo mendoj fut me kollaj ne dore nje mashkull, sesa nje mashkull bullic nje femer.

dhe bile ky kollajllik vjen prej ndryshimit fiziollogjik qe megjithese po e perseris asnje nuk po e kupton.

tradheton me kollaj (nuk humb gje, bile nje mashkull i virgjer konsiderohet i humbur, ndersa nje femer e virgjer me vlera) mashkulli sesa femra. e kjo tradheti natyrale e shpie me kollaj ne gracke. nuk qe kot fakti qe agjentet me te medhaja ne lufterat e fundit boterore (mata harri, etj) ishin femra.

[/ QUOTE ]

zog me shprehjen "e fut ne dore" une nenkuptova dominon

mashkulli si fiziologji dominon fizikisht pra i mungon vetem ai intelektual ne rastet q1 thu ti /pf/images/graemlins/shrug.gif

kurse per agjentat te pakten me sa kam lexu e pa neper filma si ata sovjetik si ata perendimor kane ken te gjithe playboy

zog

Primus registratum

nuk me ke kuptuar tushi.

fillimisht, qe e dominon (ne familje ose ne çift) kjo nuk ka dyshim. nisu veç nga familja tende, nena eshte ajo qe ben ligjin ne familje e kjo ndodh kudo, ne te gjitha civilizimet, te zhvilluara qofshin apo primitive.

'e fut ne dore' une megjithate nuk e kisha ne kete kuptim, por qe flirton me te. komshia ime psh ka me shume argumenta me ma prish mendien te flej me te, sesa une asaj. e ky eshte rast GJENERAL.

gjithashtu qe nje mashkull te kete dy femra (siç eshte rasti ketu) eshte mijera here me i perhapur nga rasti kur dy femra kane te njejtin mashkull. nejse se nuk po zgjatem, bile ketu e mbylla diskutimin.

adarocks

Forumium praecox

sa e forte kjo historia..me duket se è krijimtari e singut:)
Po mire,po nga puna pse do e pushonte??:)
ndoshta po mendohet per zgjidhjen..

Hellena

Primus registratum

shi shi, bravo qeke goc me karakter. por ne ket rast duhet qe t'ja falish, ose si me then ta harrosh kete incident, mos jetosh tere kohes me te ose per inat te tij) ndryshe karakterin tregon qe e ke me shume kokefortesi sesa tjeter gje, sidhe 'uthulla e forte thyen enen e saj' thot poplli malokokatunarokooperativist shqyptar.

[/ QUOTE ]po as ai sme fali mu .as un se fal . e kshu lufta vazhdon .. ne jemi te dy luftarake .. .. po sjam tuj hap zorret tashi ...
Ne sjemi ne rregull nfakt , se njerzit normale sbejne keshtu ...
varja

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

me siguri qe mbi ty ka 5 her noshta edhe 10 her ma potencial se un, po kjo s'pergjithson faktin qe ne te vertete kshu asht.

zogu jua shpjegoi, nrs nuk e keni kuptu, kshu spo futem edhe iher aty...

Un u nisa ne pergjithesi, dhe jo nga eksperiencat personale, por ne fund te fundit mos t'ju duket edhe aq shum cudi qe kjo gja te mos ndodhin...edhe nuk e kam fjalen per i cop vend shtrat... po xanje per hatllash.

S'ban me nxjerr ajsbergun e potencialit se i kap xhelozia njerzit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

ilirjan

Primus registratum

Rozalina jam me ty (mendimet tuaja)

Nuk jan te gjithe femrat njelloj ne mendime,ndjenja, veprime,,,,,,,,, sepse nuk do kishin lezvike,skllave apo padrone (ne sex)

Per mua nje lezvike mendon e vepron si mashkull /pf/images/graemlins/idea.gif

Rasti i kesaj femres quhet "femer skllave" prandaj zgjodhi PADRONIN, sa me shume ta bejne te vuaje aq me shume dashurohet pas tij