APELI I DITES

Seriozi

Primus registratum
Re: APELI I DITES

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi s'thash gjo une /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci vockel:
[qb] Lexo pak tek nr:riçipetave /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pak nga pak po i nxjerr horrlliqet Mistreci!!

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci vockel:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi s'thash gjo une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahah more komshi,brravo te qofte,po e lexoja dhe mendoja <<ja paskam fut kot>> :lol: :lol:

hot

Hotgirl

komshijo je bo i rrezikshem fare!!!
ta tregoj una ty,mthuj kur do shkosh nshqipri :tipsy:

bimba81

Primus registratum

apeli :wave: erdha dhepo iki une se kam pune sot shifna ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] so,cbehet knej? [/qb]
Knej bohet ca te urdheroje partia edhe udheheqja.
Ata kan bo mungesa,so bohet ca t'na kete qefi.
Ku eshte ai Fiksi me???M'duket qeka myt anej ka Himara :eek:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga --------------------:
[qb] Apeli,i am come back.
Mirsejugjeta,puth fort nusen time :kiss: trendy :wub: [/qb]
erdhe ti e???? :wave: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Ho mi gruje ka je sem nrive gjakun...Tashe se te kane rremby,se ishe bo shume e bukur sot.E kam shty diten duke lexu intervista AF-je.Aty kuptova ku e kane burimin miqesite e shefave te ketushem. :kiss:
KA ishe sot i here me jep llogari ktu...

bimba81

Primus registratum

une sot e ???? eh ku isha une ku isha /pf/images/graemlins/laugh.gif per cfare intervistash e ke llafin ti se se mora vesh gje una :idea:

assassino26

Primus registratum

Leni mi intervistat se th&th grash jane ato,po me thuj ku ishe...Mos me kerce ka i dege ne tjetren muve.Kom nejt gjithe diten duke te prit :cry:

bimba81

Primus registratum

tu me prit muve e???? /pf/images/graemlins/laugh.gif une isha me i ven :devil: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] tu me prit muve e???? /pf/images/graemlins/laugh.gif une isha me i ven :devil: :kiss: [/qb]
A u kanqe shpirti ime??? :kiss: Bofsh qef zemra,se je shume e mire e meriton. :angel:

bimba81

Primus registratum

:eek: :eek: c'eshte kjo firma qe ke vone mo.papapa ca mistreci /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

ja ku isha une sot
Copertina%20.jpg
ja ku isha une sot :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :eek: :eek: c'eshte kjo firma qe ke vone mo.papapa ca mistreci /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Duhen sesibilibilizuar masat,se eshte pune me rrezik...ke parasysh,e perdorim ne te 2 sonte psh(po marr shembull kot)vje kollarja edhe ka harru portofolin ne shpi s'ka as i lek.Edhe ne te 2 troke se helbete kena gjithe diten sex edhe qef.Kollarja s'ka nga t'ja maje,e ka propozu i bionde e bukur.Ajo s'ka edhe se le me e bo ate puen pa prezervativ edhe kollarja si kollare qe eshte merr tonin.Po i joni eshte hollu icik se kena qe ne mjes qe e perdorim eshte perdor nja 4-5 here(kush e ma men)Fillo pune kollarja edhe i cpohet.Maro pune kollarja edhe mas 9 mujesh i vje ajo zocka ke shpia edhe i thote na firmos icik ktu poshte te atsia se jane 3njaket e tu kta...
Po mor i rast te mundshem se ka edhe te tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

magari te kisha qene aty sot isha duke punuar /pf/images/graemlins/frown.gif po do shkoj na nje jave kete vit eshte ne kalabri /pf/images/graemlins/wink.gif