!aop ........

^SHIU^

Primus registratum
!aop ........

si ja kaloni me shendet njehere se ai ka rendesi ne rradhe te pare?
se dyti dua te bej nje kerkese per aop, e kam bere dhe me pare po nuk na eshte kthyer nje pergjigje serioze.ato kushtet i plotesoj me duket,po patet mundesi na ktheni nje pergjigje.
thnx.
/me ju uron chat te mbare

Guest
Re: !aop ........

^SHIU^ Aop dhe Sop i dine shume mire qe ti i di komandat.Edhe kohezgjatja jote eshte e dukshme ne server por e keqja eshte se nuk duhen njerez si ty per aop. Kushtet jane keto :
1.Te besh flood
2.Te besh rreklama
3.Te rrish ne 3 servera apo me shume
4.Te lesh nick away seri ne 6 ore ne dite (po nuk pate PSYBNC)

B

briiigi

Guest

GJENERALI, kujdes me ato qe shkruan, sepse me cduket...kerkesa jote per aop nuk ka per tu shqyrtuar /pf/images/graemlins/frown.gif
keshille miqesore kjo /pf/images/graemlins/smile.gif

^SHIU^

Primus registratum

brigi lere gjeneralin ketu tema ne fjale eshte per mua.pres pergjigje po ose jo shkurt muhabetit.thnx per mirekuptimin.

zana_e_malit

Primus registratum

do isha shume e gezuar te ishe ti aop shiu.Kete e them kur kujtoj disa aop mmm shume te merzitshem.Do shkriheshim fare me ty:))) te puth fort zana_e_malit----> user i thjeshte
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

FALKO

Forumium maestatis

Keto dite do te merresh ne pyetje nga ndonje Sop.
Do te shikohet sa i gatshem je per te marre acess.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Ne rastin me te pare ^SHIU^ kontakto me mua per testin e aop-it....jam i gatshem ne3 cdo moment nese vertet je i pergatitur e meriton.
KELTI!

Guest

O briigi thnx per keshuillen JE si Yll
Por e keqja eshte se ajo qe them une eshte 100% e vertet.Ka plot ne chat qe kane 3 jave qe kane ardhe dhe bejne si Drejtore Te Fabrikes Se Vajit Te Ullirit Berat! Si Brigadier...Une per vete i vrime i bie...po 12 me rrin sahati por ju si do ja beni se sic e keni nisur skeni per te dale ne drite...Une po te dua njerez dal edhe me Ircop por pse ta bejme punen ashtu? Jepini ^SHIU^ i here aop pastaj flasim bashke ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

^shiu^ e kam marre une ne test dhe pergjigjen ja kam dhene po ashtu....dhe ai vete eshte mjaft i qarte qe nuk eshte i gatshem per aop.
Thnx.KELTI