Antipati per nje aktor/aktore

tutu

Primus registratum
Re: Antipati per nje aktor/aktore

Dyshja Banderas-Griffith ... nuk e di kush me hap barkun me teper nga keta te dy...

Marlon Brando qe e kam dash si shpirtin tim, e pashe te ishte bere si tullumbac nga dhjami dhe te merrte ca role karagjoze.

Jennifer Lopez eshte kulmi i injorances, sa here qe hap gojen dhe qesh me ate zerin e saj si mi dhe hiene perzjere une nderroj kanalin. Gafat qe degjohen nga goja e saj te shkulin barkun, sidomos nga fakti qe ajo i ka shume seriozisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Ta mbeshtes Tushe /pf/images/graemlins/laugh.gif Lopez me hap barkun dhe mua.....Edhe dikush tjeter te kishte her a$$ pa dyshim do e quanin fat....por brainwash qe i ka bere publikut media per te mbuluar difektin e saj te ben te climbesh mountain Everest me vrap. Nuk e kuptoj why she sells?? Nuk eshte e talentuar si aktore apo kengetare.....e vetmja gje she is good at eshte taking her clothes off in public and shaking her huge bum in any way that suits her.

gjekec

Primus registratum

I like big butts and I can not lie
You other brothers can't deny

Ps: you know how that song goes /pf/images/graemlins/laugh.gif

babyboy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22: tha pseudo-psikologu dhe vdiq nen klithmat e teorive te tij karagjoze. [/QB]
Na-a . . . teorite karagjoze i keni shpikur ti dhe cifti juaj . . . dhe mezi po e shtyni ate kuti te shkrete qe e quani jete! Dont hate the player, hate the game! :tipsy: :tipsy: :tipsy:

Petroninsja

Primus registratum

Kam antipati ne menyre kategorike Michael Douglas, sme terheq fare dicka e thare si plak as vet se di se si ka marr ate grua yll.
Kot qe luan ai, aktor me koti sben nona dy.

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga babyboy:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA22: tha pseudo-psikologu dhe vdiq nen klithmat e teorive te tij karagjoze. [/qb]
Na-a . . . teorite karagjoze i keni shpikur ti dhe cifti juaj . . . dhe mezi po e shtyni ate kuti te shkrete qe e quani jete! Dont hate the player, hate the game! :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/QB]
po po, ti i di te gjitha. puuuu, si mora guximin une te te replikoja ty.pfff /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

se mos harroj, ushqej antipati te vecante dhe per sarah michelle galler.

gjekec

Primus registratum

...antipati per Michelle Gellar? :eek: s'po shpetoka aktor i gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif ,

LOK BABLOKU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb]Ta mbeshtes Tushe /pf/images/graemlins/laugh.gif Lopez me hap barkun dhe mua.....Edhe dikush tjeter te kishte her a$$ pa dyshim do e quanin fat....por brainwash qe i ka bere publikut media per te mbuluar difektin e saj te ben te climbesh mountain Everest me vrap. Nuk e kuptoj why she sells?? Nuk eshte e talentuar si aktore apo kengetare.....e vetmja gje she is good at eshte taking her clothes off in public and shaking her huge bum in any way that suits her.[/qb]
Dolorez
a ka mundesi te flasesh shqip?
Pastaj car dreqin ke me J Lo ?
qe e ke inat smund te them sepse si mund ta krahasosh veten me te ti : ti je nje shemtin e gjalle qe mir qe ka gjet burre. edhe mos na bo me katolike se papa ktu.

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga spaced out:
[qb]...antipati per Michelle Gellar? :eek: s'po shpetoka aktor i gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif ,[/qb]
Ti e ke humbur te drejten e fjales qe kur t'u zhvillua alergjia ndaj N. Kidman /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

antipati nuk kam por edhe une nuk du te shoh nje film me nicole kidman,kam nje ndjenje ftohtesiee brrr edhe une,as lopez nuk me pelqen,mbase as penelope cruz.

bebi

Primus registratum

bashkohem me parafolsen duke shtu ne liste steven seagal edhe missis GELLAR

gjekec

Primus registratum

plsss leave my pula "gellar" alone /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Pamvaresisht se Nikki me le dhe mua ca si ftohte /pf/images/graemlins/smile.gif , kam pare nje interviste me te shume recently, dhe sikur te kisha kapele do t'a kisha hequr /pf/images/graemlins/wink.gif . Shume femer inteligjente, shume classy, shume femerore, shume e cilter, shume down to earth. Si aktore ehhhh :sleep:

tutu

Primus registratum

Tushe, me dil pak ne shteg po munde, se kam per te te rras nja dy grushta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keta grushtat jane dhurata jote altruiste per festat, apo po mi dergon me porosi nga ndonje "mik" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Lok_Bibiloku sikur nji hije e bukuris sime te rrezatonte nji pjese te kokes tende kungace ndoshta ti nuk do ishe duke leshuar vrer ne cdo teme qe shkruan edhe ndoshta do kishe gjetur dhe ti ndonje grua! Ik bjeri " veglave muzikore" se s jam duke te marr leje ty se si me vjen mua te shkruaj edhe per cfare do shkruaj o katunar myzeqeje. Absolutisht jo dhe e stresoj jo nuk e kam krahasuar veten me Jlloneeeee ........ofensa me e madhe qe mund ti bej vetes.