Antari me me shume postime

cacol

Forumium maestatis
Re: Antari me me shume postime

Po mua pse me permend ti atq ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jam i veçante, dihet kjo. I shumoj postimet si Krishti buket /pf/images/graemlins/lol.gif

Jo per gje, por me duket sikur po tentoni te gjykoni njerezit nga nr i postimeve qe bejne, apo akoma me keq, nga mesatarja e postimeve te tyre. Shifni mer punet tuaja... keshtu si shkruani ju, duket sikur ata me 0 postime na qenkerkan gjeni te pazbuluar, dhe veshtrues super inteligjente.

Lerini diskutimet idiote!

S

Scorpion

Guest

Shembull banal ishte o derezi, mos u nxeh /pf/images/graemlins/lol.gif Ti ke qene ai qe kur ke pas 4000 postime me mburreshe se kam me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj une s'gjykova njeri... e kane nisur me lart disa te tjere.

Gjithsesi je shume prape me postime, ke shanse ne 2007 te dalesh mire ne tabelen e nderit /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Si ishte kjo puna e mburrjes ???

Me vjen keq qe shpif... e vetmja gje qe te kam thene ne lidhje me postimet ka qene : Me duket e pamundur qe te besh me shume postime sesa une... dhe ti ia dole, triumfove, hallall!

Une postoj aq sa me do toçi dhe nuk dua ti diskutoje njeri deshirat e toçit tim...

S

Scorpion

Guest

Epo mire o vella, rrofte modestia per ty, se paskam mbajtur mend mire "thenien tende". Nuk ishte shpifje, keqkuptim me mire...

Gjithashtu dhe une postoj sa te me doje koka e maçokut, dhe pa ma ndjere per njeri. Qiao!

S

Scorpion

Guest

U bote ju me na mesu e te na thoni te bejne drejtshkrim e bukurshkrim. Forum i hapur e pa censure per te gjithe eshte.

Mjafton te kerkosh ne google fjalen Albforum e del kjo: "Albforumi eshte forumi me i vjeter Shqiptar ne Internet, komuniteti i Shqiptareve pa censure dhe teresisht i lire per diskutime."

P.S Ky postim nuk i referohet askujt, ndaj mos e merrni seriozisht.

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kjo pink eshte e pa arritshme, per 1 vit afersisht shife ca ka bo mre Lubo /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po a ka pune tjeter pinku. kam hy ne vitin e trete dhe akoma nuk kam festuar 500-en une /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

ti pink mos pyet fare. vazhdo te postosh se ne 2010 do te hysh ne librin guiness si postuesja me e madhe e forumeve

epo edhe nje propozim ta zgjerojme pak mos ta leme vetem si albforum kete forum tonin por albforumi i pinkut a jeni dakort mileti?

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
po Pinku ka edhe pune te tjera /pf/images/graemlins/smirk.gif , por arrin ti bej te gjitha ...ceshtje dhuntie...se kupton dot ti po leje fare... /pf/images/graemlins/wink.gif
Pastaj kush ta ka fajin ty, qe nuk ke cte shkruash...apo edhe ato qe shkruan jane vetem te nje drejtimi /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Nejseeeeeeee....e di qe doje me bo humor...po vallaj...ke edhe ca leksione te tjera per te marre para se te futesh ne provim

tung /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

He maj gru edhe ktu te doli emni e?

Kur jam fut un ne forum, ti ke ken tu u perkund ne djep, tashi vjen e ma kalon mu e mahalles me postime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te kam te shpejt e di, edhe punet e tjera edhe nja 2-3 forume te tjera pervec ktij te tonit, po hajde mi ban edhe mu punet pash nerin e me len mu me shtu postimet.

alban bala

Primus registratum

kam 3051 postime ne kete version forumi dhe 10.000 ne ate para ketij qe numeron 13051 postime qe nga nentori i 2002 e deri ne fund te 2006. Dikur mendoja se isha shume aktive, por shoh qe brenda vitit njerez si pink dhe scorpion kane shkruar me shume se une ne 4 vjet.

Urime! Eshte merite te te mos mbarohen fjalet! Vetem pini shume uje se do ju thahet peshtyma /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

ej harrova me pyet ça fitohet nese ke me shume postime se po shoh se po e kerkon drejten me force. nuk mjaftojne manipulimet ne zgjedhje por edhe ketu te positmet.... /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif sa ta qaj hallin maj vajze... me te hek 10000 vizita /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif(atij qe ti ka hek)((sikur te mi jepte mua ato 10.000 postime do te kishin pak me shume vlere apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif))

alban bala

Primus registratum

kete mesazh po e fshij se ka njerez ketu qe nuk pranojne as shakate(i dedikohej dikujt ketu, biles ma mire me thane ta shpifin fare kajhere). e di çfare nuk ta kam shume friken qe me shkruan ashtu ti mua(jo ketu ne forum). ne rregull.

antip

Primus registratum

Une vallaj 2500 postime kam por po te numerosh postimet qe me kane fshire te "Diapazoni" ja kaloj te gjitheve /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Po te me shtohen dhe mua te Diapazonit mre Lubo ia kaloj Tedit dhe pinkut bashke /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Ndersa po te numeroheshin PM qe kam marre e kam nisur ( dhe fshire kuptohet ) do i binte qe te gjithe te tjeret s'dine te shkruajne akoma /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Ndaj ka pas probleme AF me pare, se e ke mbyt me flood PM mre /pf/images/graemlins/lol.gif

antip

Primus registratum

Po si nuk guxon robi te mburret ktu 1her se te mbysin /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

He se je varkar si Karonti ti /pf/images/graemlins/lol.gif ... nuk e ke problem.

antip

Primus registratum

Tani jam rritur ne grade /pf/images/graemlins/laugh.gif... Jam bo Kapiten /pf/images/graemlins/lol.gif