Antari me me shume postime

S

Scorpion

Guest
Re: Antari me me shume postime

Momentalisht TOP 5 jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

* pinkparadise Përdorues 15886 09/29/05
* TEDI Përdorues * 12962 11/03/02
* Kondra Moderator * 12710 05/14/04
* Helena_CLM Moderator * 11220 11/04/02
* EnerGy Përdorues * 10529 07/09/04

S

Scorpion

Guest

Kjo pink eshte e pa arritshme, per 1 vit afersisht shife ca ka bo mre Lubo /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Scorje e ke gabim, ne top 5 jane paperina me Zeqo Pilafin /pf/images/graemlins/laugh.gif

nothing

Primus registratum

ky vflp-ja qeka kampion ne kte forum, te llogarisesh dhe shkrimet e d3vil se i njejti esht

S

Scorpion

Guest

Ma mbaj içik pishtarin plako, ene shto dhe postimet e Tedit, se po une jam ke harru me e permend. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

llafe shume e pune pak i thone ketij muhabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurkushi

Primus registratum

Duhet pershendetur ata qe shkruajne shume...pa marre parasysh se ç`postojne!

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Duhet pershendetur ata qe shkruajne shume...pa marre parasysh se ç`postojne!

[/ QUOTE ]

Varet se Ku POstojne ne Ca Teme apo Sektori ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

alban bala

Primus registratum

Kjo pink eshte e pa arritshme, per 1 vit afersisht shife ca ka bo mre Lubo /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po a ka pune tjeter pinku. kam hy ne vitin e trete dhe akoma nuk kam festuar 500-en une /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

ti pink mos pyet fare. vazhdo te postosh se ne 2010 do te hysh ne librin guiness si postuesja me e madhe e forumeve

epo edhe nje propozim ta zgjerojme pak mos ta leme vetem si albforum kete forum tonin por albforumi i pinkut a jeni dakort mileti?

alban bala

Primus registratum

Mos fol mo pra mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

me te tilla postime me nga 1 fjale ke shku 12000 e kusur. po ke mbet prapa or djale se ta ka hedh pinku per nje vit te ka lan prapa fort. i ka vene marshin e e 7 ajo. ka synimet te medha ndaj vepron keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

po a ka pune tjeter pinku. kam hy ne vitin e trete dhe akoma nuk kam festuar 500-en une /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

ti pink mos pyet fare. vazhdo te postosh se ne 2010 do te hysh ne librin guiness si postuesja me e madhe e forumeve

epo edhe nje propozim ta zgjerojme pak mos ta leme vetem si albforum kete forum tonin por albforumi i pinkut a jeni dakort mileti?

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
po Pinku ka edhe pune te tjera /pf/images/graemlins/smirk.gif , por arrin ti bej te gjitha ...ceshtje dhuntie...se kupton dot ti po leje fare... /pf/images/graemlins/wink.gif
Pastaj kush ta ka fajin ty, qe nuk ke cte shkruash...apo edhe ato qe shkruan jane vetem te nje drejtimi /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Nejseeeeeeee....e di qe doje me bo humor...po vallaj...ke edhe ca leksione te tjera per te marre para se te futesh ne provim

tung /pf/images/graemlins/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

kam 3051 postime ne kete version forumi dhe 10.000 ne ate para ketij qe numeron 13051 postime qe nga nentori i 2002 e deri ne fund te 2006. Dikur mendoja se isha shume aktive, por shoh qe brenda vitit njerez si pink dhe scorpion kane shkruar me shume se une ne 4 vjet.

Urime! Eshte merite te te mos mbarohen fjalet! Vetem pini shume uje se do ju thahet peshtyma /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alinos

Forumium maestatis

gabim drejtshkrimi. Zakonisht pasoje e te shkruarit te shpejte, pa e pasur mendjen qe ne nje forum virtual ndodh kur nuk perdor komanden: Rishiko shkrimin. Pa i hyre ne hak askujt, nganjehere ndodh edhe kur nuk di te shkruash!

cacol

Forumium maestatis

Plotesisht dakord me parafolesin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

kam 3051 postime ne kete version forumi dhe 10.000 ne ate para ketij qe numeron 13051 postime qe nga nentori i 2002 e deri ne fund te 2006. Dikur mendoja se isha shume aktive, por shoh qe brenda vitit njerez si pink dhe scorpion kane shkruar me shume se une ne 4 vjet.

Urime! Eshte merite te te mos mbarohen fjalet! Vetem pini shume uje se do ju thahet peshtyma /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

besoj se ke te drejte dhe kjo e ka cuar forumin ne nje tip chatizimi gjigant... sikur te mos ekzistonin chatrooms messengers emails biles dhe ketu ne forum PM...
besoj se alinos nuk drejtohet atyre qe "thyejn rekorde" /pf/images/graemlins/laugh.gif
po nje politike te gabuar qe eshte ndjek kendej dhe po e mbyt forumin...
sido te jete ke te drejte /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

Une jam anetar i Albforumit qe nga 2002 me username tjeter, dhe me username Scorpion nga 2004, dhe s'me duket ndonje rekord aq i madh numri i postimeve te mia. Po ashtu eshte dhe Kondra i nje periudhe me mua e ka nje shkrim te madh postimesh. E plot te tjere qe bejne "flood" postimesh. Jo se ne kemi kaluar te 10 000-tat, ka plot siper 5000 postime qe thyejne cdo rekord /pf/images/graemlins/wink.gif
Po ashtu dhe Most, nqs s'do kishte fshire llogarine e tij te meparshme... 4840 postime per 4 muaj, ky eshte rekord apo jo Juria?

Kur ka disa nenforume per ate pune chit-chat, normalisht qe dhe nr. i postimeve te antareve do jete i madh e postim pas postimi.

Alinos psh, ne te njejten periudhe kohore me mua ka me shume postime se une. Keshtu qe eshte mese normale. /pf/images/graemlins/wave.gif

Uroj te gjejne fjalet e humbura atyre qe u ka ikur frymezimi...!

Te rrojne dhe ata qe kane numer te vogel postimesh me CTRL + C e CTRL + V