Ankese

H

harap

Guest
Re: Ankese

po po merre valixhen e behu gati per internim.

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ProteusP:
[qb]Une ankohem per veten time sepse abuzoj!
Deshiroj qe te merren masat sepse nuk ma ben dot zemra ti marr vete![/qb]
Ku je ti ma,bjeri cel e hic nuk je,papapapa,sa i pa kapshem.Si kam lal?Degjohemi.

Juir

Forumium maestatis

E di une si e don ti ,po vetem mos ma sjellsh koken ketej /pf/images/graemlins/smile.gif

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

ProteusP o derrrrrrrrrrr ti do vrare per ner tfamiljes /pf/images/graemlins/tongue.gif po he pra mo
ku ke perfunduar
se na kane heq edhe 1*# tani as zile nuk bejme dot
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Zeus

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Juiro qe do e sjell do e sjell koken andej gjalle a vdekur per kete mos ki merak fare ti! Edhe ne thes plastike do vij! Zaten ajo me ktheu mbrapsht! Besoj se e di qe isha duke ikur! /pf/images/graemlins/frown.gif Nese te kujtohet qe me more njehere ne tel per dokumentat, ehhh ti me nxorre nga farmacia se po bleja dicka ne ato momente! Nejse !

HaRaP-o Valixhen gati e kam vella, por me mungon dicka ne kete valixhe! Nje gje shume e vogel 13x5x2cm nje gje! Shpresoj te me ndihmosh ta marr dhe ate vella me vete para se te nisem /pf/images/graemlins/frown.gif

^_^

Primus registratum

Mone mos ja fut kot daje /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eshte nje problem i madh me ate ip sepse ajo eshte ip e Albaniaonline dhe eshte nje ip per shume klienta pothuaj se te gjithe klientat e AOL lidhen nga ajo IP. mirepo kemi pas goxha probleme me ate ip sepse punen e floodit e cloneve nga nje ip fikse si ajo ti e di mire fare. kshu vendosa ta mbaj ne nje numer te kufizuar sesionesh ate ip qe per mendimin tim nuk eshte pak e kam cuar ne 60 sesione ate ip . por me sa duket floodistave edhe clonistave nuk ju mjaftojne as 60 sesione kshu qe per mendimin tim une nuk e ngas me 60 dhe i ka teper kush eshte brenda eshte kush do rri jashte le te rrije sepse ka edhe nje problem tjeter te vogel teknik qe cdo user qe futet eshte me 20 sesione te lejuara per user tani imagjinoje vete se car behet mbajne nga 15 - 16 dritare te hapura edhe i bllokojne aksesin edhe te tjereve atyre qe jane me 1 ose dy sesione te hapura kur flas per dritare flas per komunikime privat, chann etj perfshi ketu edhe dcc qe perseri eshte nje sesion qe do negociohet nga serveri fillimish. Kshu qe une mendoj qe ate ip mos ta cojme me lart me sesione se pastaj zoti na ruajt do detyrohemi ti rrasim ne akill te gjithe e te mbledhim mendjen.

titi

Juir

Forumium maestatis

Pse thua ti te paskam zgjatur ditet /pf/images/graemlins/smile.gif .Non lo ripetere piu.

FALKO

Forumium maestatis

Nuk eshte zgjidhje ajo qe parashtron ^_^ , per mendimin tim duhen keshilluar AOp qe per ate ip qe te vene ban *!*ident@host.domain duke bllokuar ne kete menyre abuzimet. Une mbreme keshtu e bera . Vertet vura nja 30 bane por u ndalua fluksi i hyrjeve edhe nuk patem me probleme. Te gjesh nese jane klone apo jo eshte e thjeshte fare sepse karakteret e identit jane shkronja te ngaterruara pa lidhje apo idente te perseritura me shume se 2 here per user te ndryshem. Ne kete menyre mung te shmanget per disa kohe, por me bllokimin e asaj IP asnje nuk do te fitonte gje. Mbreme vura bane duke i keshilluar te futeshin me java nga www.shqiperia.com edhe nga parajsa.com mesa duket per mbreme funksionoi. Mendoj se mund te funksionoje keshtu edhe ne vijim , duke informuar Aop per kete problem edhe duke shamngur te keqen me te madhe, bllokimin e 171.

Zeus

Primus registratum

Juir-o, duhet ta duash se pervec vetes tende nuk te do askush me shume!

^_^

Primus registratum

FALKO mos ja fut edhe ti me shume pordhes kot se mandi ja ka fut nga qe nuk e njifte si problem nuk eshte problem akillesh eshte problem sessionesh ne server nuk i lejojne servicet nuk ka pune ban e kick me host e pa host me id e pa id e varia..... nejse ai problem eshte zgjidhur!

^_^

Primus registratum

se mos ma merrni per ters ate punen e pordhes se ajo eshte sa me i dhene lezet muhabetit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

FALKO

Forumium maestatis

Deri aty e ndieve ti mo ? /pf/images/graemlins/tongue.gif me vjen mire qe eshte zgjidhur problemi,. Per ç'do gabim na mesoni edhe ne se asnje nuk besoj te kete lindur me kungullin plot me njohuri edhe dije nga te gjitha fushat. /pf/images/graemlins/wink.gif

Zeus

Primus registratum

A e dini se si i thone asaj:
"Kur nuk ke koke ke kembe"
FALKO ti mire ke vepruar, por pak si teper me duket mua!
Eshte nje problem qe ka qene me kohe dhe nese disa e mbajne mend kam keshilluar perdorimin e "bad ident" qe ne service ketu e kushedi se sa muaj me pare!Rrugezgjidhja me e thjeshte pa u futur ne siklete eshte nje patch i thjeshte ne "session.c" dhe "session.h" qe mund ta beje gjithkush. Nuk eshte e nevojshme te instalohen module, a te ruhet cdokush qe hyn ne kanal se cfare identi ka apo IrcOp-et te rrine e te ruajne me turne ne qe ne status kush hyn e kush del e nga bredh apo tollovitet si ne disa networke te tjera e te mos kene mundesi te merren me chat!
Nejse! Ju e dini me mire! Une per vete jam OUT OF THIS!