Ankese per aop Liam ose JaPoNezi

Status
Not open for further replies.

albionis

Primus registratum
Mendoj qe nese te gjithe userat do dinin sadopak te benin te njejten gje si une ky neforum do ishte me aktivi ketu sepse abuzimet jane te tmershme.
Shpresoj ti shohe zoti Kadafi dhe Timi keto tema meqe jane te vetmit qe mund ti japin zgjidhje diçkaje.
Video flet vete skam çte shtoj me shume.

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Duhet te kqyrim logset nga ndonje operator qe ka qene online gjate kesaj kohe qe keni pasur mosmarrveshjen. Nuk mund te te japim nje pergjigje korrekte nese nuk shofim shkakun e penalitetit tend, pasi me sa pash ne postim, eshte fjala jote kunder fjales se operatorit dhe nuk eshte hedhur e gjithe rrjedha e ngjarjes nga zanafilla. Mund te na ndihmosh me informacion ne lidhje me daten dhe oren e ngjarjes ?!

albionis

Primus registratum
KADAFI me shume se video skam çte shtoj sepse ska logs qe mund ta shpjegoje me bukur .
Data ishte 12, dje oren e ke ne video majtas nick name.
ska asnje zanafille sepse une spo shkruaja hic ne main ndaj e hapa temen ketu.
Shife kur ofendohem nga nick ena dhe pas ofendimit mar kick ban me arsyen bej pak pushim dhe ti kur spo flisja fare .

Last edited:

albionis

Primus registratum
Zoti Kadafi meqe me kerkove logse po ti jap me video live perseri qe mos te kemi probleme origjinaliteti.
Shifi sa regulla ka thyer ky aopi dhe sa abuziv eshte ne çdo drejtim.
Si tja bejm qe te hyjm ne chat per te ber pak muhabet zoti Kadafi se ky tipi ben çmos qe mos te futemi fare ? Edhe un jam nje nder ata qe mer kick ban pa asnje arsye.

Status
Not open for further replies.