Ankese per abuzim nga lissus

JoNiDa1

Primus registratum
Ankese per abuzim nga lissus

Nuk arrij ta kuptoj me c'te drejte nje aop i dhomes #shqiperia me jep ne privat te bej nje komande qe ai te mesoje passin e nick-ut tim???!!!!
Me c'te drejte ai perdor ndaj meje komanden ghost 2 here dhe me nxjerr nga serveri??!!

Pavaresisht nga konfidenca qe mund te kem une me ate nuk besoj se kjo i ndez driten jeshile per 1 abuzim te tille :mad:

Ja ku e keni dhe kete fakt qe ju thashe me siper...

[11:05] ::: Quits: JoNiDa (~Vizitor@Albnetwork-16069.fastres.net): Killed (NickServ (GHOST command used by lissus))

: [11:17] ::: Quits: JoNiDa (~Vizitor@Albnetwork-16069.fastres.net): Killed (NickServ (GHOST command used by nissan))

P.S shifni e beni pak me keta prototipa qe vini ketu sepse une ne chat hy per qefin tim jo per te mu ngrejt nervat me kshu vogelsirash..

^buster^

Primus registratum
Re: Ankese per abuzim nga lissus

Jonida me vjen keq qe paske rene viktime e nje "matrapazi" te tille. Kujton se ka kapur qellin ai me ato accesse qe ka! Te jete per mua , as qe do e caja koken fare... ca do beje me ate nick ai? Le ta mbaje! Mos e rruaj fare yllo! :kiss: Persa i perket Staffit te networkut, duhet te bejne dicka se s'ben. Eshte e dyta here qe shoh tipa te tille qe abuzojne pozicionin qe mbajne. Nuk dua te pergjithesoj ketu, po jane nja dy tipa, qe si kam shume qejf per menyren se si sillen! :smash:

lissus

Primus registratum

Pershendetje Jonida !!!
Pershendetje ^buster^!!!

Persa i perket ty Jonida besoj qe ka kohe qe me njeh ne chat dhe ne forum e nuk mendoj qe me njeh per nje qe te kam ofenduar , nje qe ste kam dhene rrespektin e duhur , e nje qe ste kam dalur pèerkrah perher e njehkosisht nje qe kam pasur konfidenc me ty , prandaj ske pse te mendosh keq , ndoshta une kam gabuar duke me shtyre kureshtja ime te bej ate qe sduhet , po ky nuk eshte nje abuzim ndaj serverit sepse as kam ber flood , dhe as jam nje ircop qe te te bej kill per arsye te kota , duke ditur password te nickut tend te bera ghost . E duhet ta dish te gjithin e bera duke mos menduar qe ti do rreagoje sic po rreagon
e nuk prisja gjithashtu qe nga ti do merrja gjithe ato fjale ofenduese , nuk mendoja qe do shfryheshe ne ate menyre pa pasur rrespekt per shoqerine qe kemi pasur . E gjitha ishte nje shaka e asgje me teper , nje shaka qe smendoja qe do te shtynte te vije e te shkruaje ktu ne forum . Dhe per kte te kerkova dhe te falur.

--------------------------------------------- -------
e sa per ty ^buster^ ju lutem kini kujdes se c'flisni aq me teper qe ste njoh , nuk jam nje matrapaz sic me keni pershkruar me siper , e as tipi qe mendoni ka kohe qe hy ne serverin e albnetwork e s'besoj qe tek userat kam sjell ndonje urrejtje ndaj meje , nqs do ta kisha bere ty qe as te njoh e as di kush je ti , ndoshta ke te drejte .

Elian

Primus registratum

/ns set password passi i ri
Kujdes kujt i jepni passet

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lissus:
[QB] Pershendetje Jonida !!!
Pershendetje ^buster^!!!

Persa i perket ty Jonida besoj qe ka kohe qe me njeh ne chat dhe ne forum e nuk mendoj qe me njeh per nje qe te kam ofenduar , nje qe ste kam dhene rrespektin e duhur , e nje qe ste kam dalur pèerkrah perher e njehkosisht nje qe kam pasur konfidenc me ty , prandaj ske pse te mendosh keq , ndoshta une kam gabuar duke me shtyre kureshtja ime te bej ate qe sduhet , po ky nuk eshte nje abuzim ndaj serverit sepse as kam ber flood , dhe as jam nje ircop qe te te bej kill per arsye te kota , duke ditur password te nickut tend te bera ghost . E duhet ta dish te gjithin e bera duke mos menduar qe ti do rreagoje sic po rreagon
e nuk prisja gjithashtu qe nga ti do merrja gjithe ato fjale ofenduese , nuk mendoja qe do shfryheshe ne ate menyre pa pasur rrespekt per shoqerine qe kemi pasur . E gjitha ishte nje shaka e asgje me teper , nje shaka qe smendoja qe do te shtynte te vije e te shkruaje ktu ne forum . Dhe per kte te kerkova dhe te falur.

Te faluren tende ty sta merr mendja se ku e fus une!!!Dhe mos bej llogjikime idiote qe skane asnje lidhje me ate gjest qe ke bere...Nuk kam ndermen te te shpjegoj ty normat e shoqerise se me sa po ve re nuk ja paske idene fjales "shoqeri"
Reagimi im nuk eshte vetem ky jo..ka dhe akoma me shume se kaq ky eshte minimumi.

Eliani edhe ti mos me jep komanda se si ta nderq muhabetin po ma zhdukni ket tipin nga serveri se me keto qe ndodhin humbisni userat /pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Eliani sicome.."Le sai tutte"

P.S me mbarove me ate qe ke vene...si vede qe e shef Zelig /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Kujdes se mua me thane nje dite perdor kete komande edhe do te behet protect nickname edhe shifeni pak si ishte komanda:
/Ns set URL password /pf/images/graemlins/laugh.gif shyqyr qe jam i zgjuar une se te ishit ju e hanit sa krahu /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

o babe e ke prish fjalorindhe ti mer daj?
:smash: :smash:

A

Adami

Guest

Buster said:persa i perket Staffit te networkut, duhet te bejne dicka se s'ben.

Pergjigje:Kjo tema eshte per abuzime ne server dhe jo per abuzimet qe bejne aop/sop tek dhoma te ndryshme me user te ndryshem.
Per keto lloj abuzimesh duhet folur me sop ose founder.Stafi i Albnetworkut nuk mirret fare me gjera te tilla.Nga keto gjera ka me shumice cdo dite.Nqs ai aop ka bere nje gabim, i takon founderit ta heqi, dhe jo stafit te Networkut.
Ah po jam dakort me ju nese ai abuzues eshte ircop,atehere merr masa stafi i networkut.
..................................................
Me respekt Adami

Guest

Fillimisht postuar nga lir:
[qb] o babe e ke prish fjalorindhe ti mer daj?
:smash: :smash: [/qb]
une mer?Sikur ca thashe une! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif