Ankesë Ankese Ndaj Ircopit AL3XI

Images

Forumium praecox
Lexoni Logset Ne Foto Qe Jane Dhe Shikoni Cila eshte Arsyeja Qe eshte hequr operi Heren e fundit Ircopit AL3XI ! @Timi vendimi esht i joti ne qofte se ke deshir Fshija operin nese nuk ke deshir mos ja fshij operin dhe mbaje ne staff Me oper FLM PER MIRKUPTIMIN !

K1NGU

Primus registratum
Ske Ci Ben Jo Mos U Merzit Ja Une Isha Me Nick XoX Qe I Bera Ban Dhe Hyri Ke Stafi Dhe Vazhdoj Tu Shajt Po Mos U Mer Me Kto Kam Thene Une ( Chati Ka Mor Fund ) Harroje T Behet Me,, Ka Qen Mire Ne 2013 Ska Pas As Flood As Proxy Asgje Chatoje Shum Mire Tani Eshte Banalizu Shtohen Acc Userave Banal Etj Etj Ske Cu Ben Po CHATI Per Mua Eshte Thjeshte Nje Menyre Per Tu Argetuar Per T Kalu Kohen Asgje Tj :) @Timi Mos Mer Asgje Per Keq Ta Them Me Gjith Sinqeritet (Chati Kshu Si E Ka Nis O Bo Mos Me Hy Me Fare) Gjithsesi Ju E Dini,, Kalofshit Mire-Nje Dite Te Kendeshme Ne Vazhdim :D

Images

Forumium praecox
Ne Fakt Chati Esht Ber Si Chat Kafshesh Duke ber Sharje ne Main Jeni Duke I shtuar Ofenduesit Ne Staff Shtoni Te Tjere Ai Qe e meriton acc mos ja prekni ai qe nuk e meriton Hiqjani acc Se Kane Deshir edhe te tjeret Te jen pjes te stafit me access Ju Keni Gabuar Qe e keni shtuar AL3XI N e staff me accessin oper Se ai nuk e meriton ka ber 2 , 3 her ofendime dhe e ka ofendu stafin Hiqjani Acc Oper Ateher Nese Jam Gabim Me Beni Akill ne Ip Te Mos Hyj Se kshtu si ja keni nisur Ju Chati do behet lomsh Un nuk e dij a ka staff ky chati Por Gjithsesi Me Vjen Keq kshu si ja keni nisur edhe temat nuk i Merrni parasysh Ktu ne forum @Timi Hiqja Acc oper Atij AL3XI Se nuk e meriton dy apo tre here e ka ofendu stafin Albnetwork ndoshta edhe me shum Nese e Merrni ne Konsiderate Kete Teme Ktheni Pergjigje Flm !

err0r

Forumium praecox
Pertej ankeses perkatese mund te shikoni edhe shtimet qe lejne per te deshiruar :)