Ircopi AL3XI Me Nxjerren Nga Chati Nese Ka Ndonje Pergjegjes per Kete Server Le Te Merr Masa Per Kete Ircopin AL3XI Nga Chati Me Nxori Pa arsye Shpresoj Qe Te Merret Parasysh Tema .!!!!!!!!
Logset Tjera Ne Vazhdim Po Me Nxjerr Nga Chati Pa Arsye !@Timi Je i Vetmi Qe ty Mund te Marresh Masa Te Lutem Fshija Operin Se Me Ka Lodh Nese Duash Logse Tjera Une Do ti Jap Fshija Operin Flm .!
Timi , kam ankese per ekzagjerimin e denimit qe Al3xi me beri ne chat vetem se thashe ne main qe : "nuk jam dakort qe ai eshte pjese e stafit dhe qe stafi ka bere gabim skandaloz qe e ka pranuar". Pranova denimit por eshte tejet ekstrem. Jam denuar 1 muaj ne nick dhe 1 muaj ne IP te lap topit dhe nuk po arrij te futem. Ai ka histori personale me mua por nuk duhet te keqperdori besimin qe i keni dhene per te ndermarre sulme personale! Nuk propozoj shkarkimin apo ku ta di une te Al3xi, eshte puna juaj, por ju lutem te rishikoni denimin qe kam marre. Pres nje pergjijge!
Me vjen shume keq per ju cuna, sepse jeni ber vertet per te qar hallin...
Degjove o AL3Xi cna ke ber kshu cunave njerin e nxore nga chati, tjetrit ja fute nje muaj izolim nshpi
As nuk mendoj tju jap sqarim ndonjeri ju te dyve, por e para ti shoku ske lidhje fare me chatin dukesh qe ke degjuar emrin chat chat po sesi funksionon nuk ja ke haberin, e dyta ankesat nuk behet ketu...
E para te orjentova sepse me vinte keq per ju hallakateshit kot neper tema, shpresoj te orjentohet dhe ai shoku jot...
E dyta persa i perket info dhe un 10 vjet kam po ty ste kam par ktej verdall nga kjo lagje prandaj, mendova se ishe fillestar!
@BeRaTsi_MiZeRje Nese nuk do te japesh sqarimin leri komentet shko shikoje punen tende Dhe Chatin une e dij si funksionon shelli,operi,userat,komandat,kanalit Tani si Zoterinj Do e Presim Vendimin te Root Admin sic eshte Timi @Timi Jepe Vendimin dhe te mbyllet kjo tema .
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.