Ankesë Ankese drejtuar stafit te Shqiperia.

• Thread starter Flavja
  • Data e fillimit
Status
Not open for further replies.
F

Flavja

Guest
Pershendetje, sot hyra ne dhomen Shqiperia, dhe duke chatuar normal dhe rehat. Kisha dhe voice, po beja pak pushim. Papritur, me nderrohet emri nicku vete, nga Lady Gaga ne LadyGaga[jam-tu-dhi] . Te gjithe userat filluan te me tallnin, ndersa tek dhoma Shqiperia per pak mora bann. Hyj ne kanalin ndihme dhe pyes se kush e ka bere kete gje? Me thone qe ne skemi akses si aop. Por e ka bere dikush tjeter. Une kam kohe qe nuk ofendoj, hyra si njeri, po bisedoja normal, te nderhyet ne nje gje aq intime sic eshte nicku? Imagjino pak shkeljet e tjera pasataj. Nuk e di kush e beri, smora as pergjigje vetem 1 replike qe ishte shaka gjasme. Nuk dua shakara te tilla, ju lutem, Bejini me nicket tuaja, dhe jo me pavullnetin tim me nickun tim. Keni a nuk keni dinjitet qe talleni kesisoj? Nuk dua te perseritet me dhe pike. As falje ste kerkoni por direkt justifikoheni.
[07:18:09] Lady-Gaga[po-lahem-n-dush] ndërroi pseudonimin në Lady-Gaga[jam-tu-dhi].
[07:26:03] <@Gogoli>: Lady-Gaga mos bo si vikim se nji shaka ishte

F

Flavja

Guest
Na knaqet. Hajde femra hajde. shum serioze. vend te merreni me ankesen merreni me dallavere. nejse une nuk lodhem te bej serish ankesa se kam 7 vjet qe hap ate portal, madje para dhe se disa nga ju te behen sop ketu. As nuk thoni : ''Tema mbyllet ketu asgje'''... Madje ti Soleil qe e ktheve ne humor e di une pse e bere... se keni lidhje me njeri tjetrin. Por se kam problem... tek e fundit... bote virtuale eshte dhe ca ska, me paseriozet dedikojne kohe dhe ju pjese te saj jeni... ;) xoxoxo

Soleil

Valoris scriptorum
ne fakt na ngroh i njejti diell, kete lidhje kemi:D ke te drejte lol pergjigjet i gje tek vetja jo tek te tjeret :D shnet e pare Ladke ;)

F

Flavja

Guest
@Lucignolo te befte mire. Ndaje me shoket dhe shoqjet pak me lart. (pervec Timit) :( :( :( Zot na ruaj, nga shuuuume gjera, mes te cilave, prej atyre qe nga i ngrohti i krevatit gjykojne ate qe rri mes stuhise! Prej tyre mund te presesh gjithcka dhe asgje; gjithcka per te te dhene shkelmin kur je ne buze te gremines dhe asgje, kur eshte puna per te parandaluar ate qe gjykojne apo paragjykojne "moralisht" sot...

IL__SANTO

Valoris scriptorum
Ej po bota po ben vrasje e po shpetojne PA denim. Per nje nderrim nick e keni bo tragjedi :p. Ne litar fajtori ne litar. Gjeste te tilla jane te patolerueshme NGA ky komunitet :p looooooool

Status
Not open for further replies.